[]

bu mavi kart (bluecard) ne kadar yaygın

ab'nin blue kart uygulamasından bahsediyorum, başına böyle güzel şeyler gelen var mı?
sormamın sebebi diploma verification için 29 euro istiyor değer mi yani?

bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi ki...

 
29 Euro isteyen o site scam.


  • kamile necaset  (01.11.16 18:57:24) 
avrupa birligi bluecard emsali ABD nin greencarddan temel olarak cok farkli. en önemli fark bluecard icin kisinin kalifikasyonlarina ve AB icindeki o alandaki yetenekli is gücü acigina bakiyorlar. bu prosedürleri nedeniyle türkiyede cok popüler degil. Bluekard alirken birkac önemli ikna edici faktör gerekiyor bunlar diploma, is tecrübesi, meslek. Meslek konusunda doktorlar, IT alanindaki mühendisler, elektronik alanindaki mühendisler avantajli. Diploma konusunda kendini kanitlamis büyük üniversiteler öne cikiyor ama bu konu tamamen yoruma dayali. kendi kisisel görüsüme göre eger kisi türkiyede iyi bir üniversite doktora yapmis ise avantajli ya da bir AB ülkesinde master yapan kisi de avantajli. Is tecrübesi ise tam bir muamma, ama uluslararasi bir sirkette orta üst pozisyonda calisan kisi avantajli. bunun yaninda kisi AB icinde senelik en az 45.000 euro veren bir is de bulmali. Tabi bu konularda net birsey söylemek zor ama en net olarak kendi bluecard alma sürecimden yola cikarak sunu diyebilirim Almanyada master yapan bir kisi eger senelik 45.000 euro veren bir is bulursa cok büyük bir ihtimal bluecard alma hakkini elde eder. Bluecardin en büyük avantaji tüm avrupa birligi icinde kisiye calisma izni vermesi.

en dogru bilgiyi buradan alabilirsiniz www.bluecard-eu.de
  • emrahday  (02.11.16 12:16:41 ~ 12:17:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.