[]

Küçükyalı - Çayırova

Sabah 7.15 te Küçükyalı'dan minubuse binecegim. Gebze Çayırova'ya saat 8e yetisir miyim? Yol ne kadar sürüyor?

Konu kritik. Yetismem lazım :/


 
Banliyö treni olsaydı yetişirdin de karayolu zor gibi. Gerçi o saate trafik senin ters yönünde. Ben olsam 7'de çıkardım yola.


  • alperz  (01.11.16 07:38:43) 
trafik ters yönde değil. gebzeye hayvan gibi trafik var. yetişme ihtimalin çok düşük.


  • teritori  (01.11.16 08:09:21) 
imkansız.

her gün personel servisi ile küçükyalıdan gebzeye gidiyorum.

direkt e5 den gittiğimiz zamanlar servise binişim 06:50, gebzeye varışım 08:00

minibüs dur kalk yolcu bekle derken...

servisi kaçırdığımda işe gidiş sürem 1 saat 45 dakika ortalama. 2 vesait ve vesait araları yürümeli.

sonuç olarak daha erken çıkın. 06:45 iyidir.
  • eeb  (01.11.16 09:54:37) 
pendik'e kadar metroyla devam edip sonra minibüse binsen süre olarak çok fark eder mi bilmiyorum ama düşünülebilir.


  • zgrydn  (01.11.16 11:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.