[]

Ankara Bjj veya Wing Tsun dersi veren salon tavsiyesi

İlk sorum şu ki , ben karar veremedim, sokakta self defense amaçlı neyi tercih etmeliyiz? bjj veya wing tsun yazıyor her yerde. evime çok uzak olmayan krav maga kursu bulamadım. (kız kardeşimle beraber başlayacağız.)

ikinci sorum ise, ilk soruya verdiğiniz cevaptaki disiplinin/sporun, ankara öveçler/balgat/100.yıl/bahçelievler civarında nerede eğitimini alabiliriz.


 
biraderin takildigi bir bjj grubu vardi. most spor merkezinde toplaniyorlardi belli gunlerde. hatta o merkezde havuz, gym gibi olanaklar da onlar acikti. bu ekip ticari bir sey degil, ogrenme amacli biraraya geliyorlar. mostu ararsaniz, belki yardimci olabilirler.


  • ubi dubium ibi libertas  (01.11.16 04:00:56) 
tandoğan metrosunun oraya muhammad ali diye bir salon açıldı. sanırım orada wing tsun var. ben de orada boks düşünüyorum


  • cedex  (01.11.16 08:08:18) 
wt da avcı'yı tercih etmeye çalış, klasik wt'dan farklı, sokağa uyarlanmış hali diyebiliriz.

ilk aylarda sokakta aslında ne kadar savunmasız olduğunu göreceksin, işe yarar hale gelmesi sene bazında sürer. bir de azıcık masraflı, her 3-4 ayda bir seminerlere 50euro civarı verip seviye alman gerekiyor. ayrıca eldiven, kogi, tişört, "aşortman" vs derken ilk yatırım olarak kurs ücretiyle birleşince 350-400tl vermek gerekiyor.
  • kimlanbu  (01.11.16 09:30:59 ~ 09:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.