[]

bisiklet diyorum, ne alsam diyorum, silinmez dimi yine?

tekrardan giriyorum, cevaplar uçmuş, 1-2 öneri vardı. yenisi de olur, eski önerilerin sahipleri de yazsa güzel olur.

115 kiloyum, günde 3 km kadar süreceğim. şöyle sağlam, dayanıklı, vay efendim ne ağırsın, o nasıl göbek öyle, bozulurum, yamulurum demeyen bisiklet ne alabilirim?

antalya düz memleket, yokuşsuz falan. bisiklet tiplerinden anlamam ama anlayana yardımcı olsun diye yazdım.

marka, model öneriniz ne olur? 800-900 tl bütçe dedim, az dediler. kaç bunun oluru? ne kadar harcayayım, ne kadar sıkışmış janta söyleyin de onu vereyim, napalım...

 
1000-1500 arası bir şey alınabilir. sonrasinda 115 kiloya takilma, eritirsin. yeter ki iyi marka bisiklet al. muhatap olacagin biri olsun karsinda. sedona, salcano vs.


  • evimin paspasi  (31.10.16 22:55:20) 
sağolasın arkadaş. yine de abiler, ablalar, bisikletten anladığım 2 tekerli üstüne oturulan şey. 1.000 tl ile 1.500 tl arasında ne fark var göremiyorum. bana bi marka/modelle gelseniz keşke. marka/modelle gelen ne büyük tavsiyeci, o marka/model ne büyük bisiklettir.


  • goga  (31.10.16 23:09:18) 
1000-1500 arasinda degisen belki sele olur. arka arttirici olur vs vs. 800 ile 1500 arasinda fark vardir. en azindan tekerlek capı falan. seni altus, tourney, acera vites sistemleri kurtarir. zaten cok da profesyonel bir sey almaya gerek yok simdilik.


  • evimin paspasi  (31.10.16 23:16:44) 
özel mesaja bakabilirmisin


  • she aint you  (31.10.16 23:17:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.