[]

Web girişimi PayPal alternatifi

Bir girişim üzerine çalışıyorum. Premium üyelik falan olacak ancak bu premium işini nasıl halledeceğim?

Şirket kurma şansım yok öyle küçük çaplı bir iş zaten. Büyürse şirket kurulur. E şirket kurmayınca paypal harici, kullanıcının güvebileceği para alabileceğim bir sistem bulamadım.

Ne yapmalıyım sizce? Var mı alternatifi?

 
şirket kurmazsan maliye 1 güne başında dikilir.

daha ülkeyi tanımamışsın sanırım. millet sırf para kazanmanı çekemezde ihbar eder, bunu geçtim üye olana fatura da vermen gerek zaten...

alternatifin belli şirket kuracaksın.
  • kurnaz  (31.10.16 00:58:12) 
Aylık gelir tahminin ne kadar? İyi ihtimal ve kötü ihtimal için soruyorum.


  • harzem  (01.11.16 02:20:19) 
valla hocam çok belirsiz aylık gelir. İlk girişimim olduğu için de kestiremiyorum ancak aylık 200-300 lira gibi bir hedefim var. Tabi hiçte olmayabilir çok çok daha fazlası da olabilir. Sonuçta son kullanıcıya iş yapınca ne olacağını tahmin etmek hiç kolay olmuyor.


  • LoRdS31  (01.11.16 17:33:06) 
Ben Estonya'da şirket kurdum paypal hesabı açabilmek için, ama masraflı tabi. kuruluş maliyetlerini bir şekilde karşılasan bile aylık 50 euro muhasebe ücreti var, senin girişimin gelirini yer bitirir.

Bana harzemdesign.com üzerinden ulaşırsan, projeni anlatırsan, projeyi benim şirket üzerinden yayınlamanı sağlayabilirim. Gelirinin %20'si vergiye gider, bi de banka transfer ücretleri falan biraz kayba sebep olur, ama en sonunda %60-70 oranında paranı çekmeni sağlayabilirim.

Tabi ki sartlarım olur, müşteri seçiminde dikkatli olman ve "chargeback-dispute" olaylarını baştan engellemen gerekir mesela. Projeni beğenirsem ve karşılıklı güvenirsek yaparız.

Kazancının %100'ünü cebe indirme şansın olmaz sonuçta, ama server maliyetlerini falan vergisiz şekilde gelirinden ödeyebiliriz. kalan paraya vergi uygulanır sadece.
  • harzem  (01.11.16 20:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.