[]

Mousepad şart mı sizce?

O kadar paralar verip pc alıyoruz mouse alıyoruz, mousepad olmayınca eksik miyiz? Öyleyse edineyim düzgün bir şey mi?

Maksimum kaç tl verilir? Razer 100 tl. 25 tlye rastgele gaming mousepad diye bir şeyler de satıyorlar.


 
yahu profesyonel counter strike turnuvalarına mı katılıyorsun? bul bi yerden dandik bi şey tamam. şu kumaş olanlar iyi oluyor her yerde vardır üç beş lira.


  • bohr atom modeli  (30.10.16 22:21:23) 
ya mousepad toplu mouse döneminden kalma bir alışkanlık değil mi? topun daha iyi hareket etmesi için? topun kaymaması için? yoksa optik ve lazer farelerde gerek olmaması lazım.


  • nickini degistiren yazar  (30.10.16 22:33:14) 
cs bıçağına 300 lira verenlerden sonra en çok acıdığım insanlar o 100 liraya mousepad alanlar. al bi pad temiz yerde kullan toz topak olmasın yeter. mouseun lazerse cam yüzeyde kullanmak zor olur sadece.


  • aşksız prens  (30.10.16 22:42:07) 
Var var lazer için de fark yaratıyor da ne kadar yansır bana diye.


  • bir ileti paylastim  (30.10.16 22:44:51) 
Yıllardır gazete,masa üzerinde kullanıyorum. 1500 saat battlefield kariyerim var. Bu soruyu anca soruyor olmamdan ne kadar ihtiyaç hissettiğim de belli aslında.:)


  • bir ileti paylastim  (30.10.16 22:45:59) 
Evet fark ediyor. 5tllik bir şey de alma servet de harcama. Tahmini kullandığın alana göre bir şey al. 40 50 tl verilir


  • glamdr1ng  (30.10.16 23:28:26) 
bence var ve farkediyor tabii fps oyuncusu isen. ama tutup da 10 liraya bir şey alacaksan masa da aynı işi görür bence.


  • kemence  (31.10.16 00:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.