[]

Gömleklerin koltuk altı neden sararıyor?

benim bütün açık renkli gömleklerimin koltuk altı sararmış, hatta kararmış. bu neden oluyor? çok terleyen biri değilim. benden fazla terleyen insanların koltuk altı sararmıyor gibi geliyor bana. herkesin sararıyor mudur? bir dönem deodorant kullanıyordum, sarardığını görünce bıraktım kullanmayı, sebep o olabilir mi? bıraktıktan sonra giydiklerim de sarardı ama.

kafayı yiyebilirim bu konuda. benden başkasının gömleği bu hale gelmiyordur eminim. birileri uzman görüşünü bildirebilir mi lütfen?

bir de o lekeler çıkıyor mudur yoksa bütün gömleklerimi çöpe atıp yenilerini mi almam gerekiyor? iş yerinde kolumu kaldırmadan iş yapıyorum.

 
üğpoıuy+

3-5 liralik deodarantlar harciyor tshirtlerinizi.
  • ubi dubium ibi libertas  (30.10.16 19:58:47) 
rollonlardan oluyor ben de deotak tavsiye ederim. aspirix tarzı şeyler leke çıkarmaya yardımcı olur.


  • qobel  (30.10.16 20:15:08 ~ 20:15:25) 
sari lekeler icin: kosla beyazi bir miktar suya dokup lekeli yerleri suya daldirip citiliyor, leke uzerine tekrar kosla dokuyor ve lekeler cikana kadar bekliyorsunuz. yaklasik yarim saatte cikiyor/azaliyor. sonra makinaya atip yikayin.
deotak koltuk altinda beze yapabiliyor bu arada.. eger yaparsa gratislerde deotak benzeri anti bilmem ne diye rollonlar satiliyor. ondan alin. kirmizi zemin uzerinde beyaz arti isaretli logosu olan bir markanin urunu.

  • nax  (30.10.16 23:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.