[]

Yurtdisi cikis harc pulu tekrar kullanilabilir mi?

Elimde bir tane yurtdisi cikis harc pulu var. uzerinde damga yok. Bunu yine kullanabilir miyim? Seri nodan takibi yapiliyor mu?




 
yok yahu ne seri numarasi ne takibi. uzerinde damga yoksa kullanabilirsin.


  • matematik koyu  (30.10.16 18:43:56) 
Damga yoksa kullanılabilir


  • psikologum ben  (30.10.16 18:44:52) 
bazen damga cok silik de olsa olabiliyor. daha once kullanildiysa tabi ki. ucunda kenarinda kesin yoksa kullanirsin ama genelde basiyorlar damgayi iyice.


  • in vino veritas  (30.10.16 19:08:12) 
bence kullanilabilir ama biz ciplak gozle goremesekte polisin masainda bi isik falan var midir?


  • jedilance  (30.10.16 19:30:45) 
isikla alakasi yok. bastiklari normal murekkepli damga. bazen pulun cok cok ucuna basiyorlar ama ne olursa olsun pulun uzerinde damganin noktasi bile olsa kullanamazsin. hic gorunmuyor dersen sansini dene yaninda yenisi de olsun. adam bu kullanilmis derse yenisi burda karistirmisim dersin. fark edilmezse bi sonrakine de yenisini kullanirsin. dunyanin en anlamsiz seyi de herhalde o pul ya neyse.


  • in vino veritas  (31.10.16 00:32:16 ~ 00:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.