[]

okula götürmelik akmaz kokmaz yemek

bir kaba koyup götürmelik neler olabilir sizce. mesela benim şimdiye kadar bulduğum en iyi fikir peynirli ton balıklı arpa şehriye pilavıydı. bu tarz hem besleyici hem lezzetli hem de akmaz kokmaz ne gibi yemekler önerebilirsiniz?




 
bolonez soslu makarna yapıp getiriyorum mikrodalgada ısıtıyorum. Sandviç getirmişliğim var güzel.


  • senolll  (30.10.16 16:28:44) 
pilav veya makarna üstüne ton balığı, tavuk, kırmızı et.
sebzeli bulgur pilavi

benim spor yaptığım zamanlar favorilerimdi.
  • ougkour  (30.10.16 16:34:08) 
reflü ve migren sahibi biri olarak ayrıca da dışarıda yemeye de pek param olmadığı için her haftasonu (yemekhane kapalıyken yani) sabah yurttaki kahvaltı hakkımın yarısıyla peynir ekmek yapıp sarıp çantaya atıyorum. öğlende kedi ve köpek dostlarla beraber yiyorum kütüphanenin bahçesinde :) ama siz tercih eder misiniz bilemem tabi.


  • kaledekiyalnizlik  (30.10.16 18:31:07) 
çeşitli sebzelerle mücver yapabilirsin. hem ekonomik hem akmaz kokmaz, hem doyurucu. yanına ayran, peynir vs süt grubunu da eklersen tam dengeli beslenme menüsü olur.
kabak, havuç, kereviz, ıspanak, pırasa, karnıbahar, lahana... istediğin sebzeyle yap.
havuçluyu arada şeker veya pekmez vs ekleyip fırında kek gibi yapabilirsin. ceviz kuru kayısı üzüm vs de ekleyebilirsin.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (30.10.16 19:17:18 ~ 19:25:04) 
hwr turlu yemek akmaz kokmaz hale gelebilir ama soguk yiyebilecek misiniz?
şoyle ki atiyorum patates yemegi var suyundan koymazsaniz sikinti olmaz ki sogukta yenebiliyor alisinca.

  • sparkle kiddle  (30.10.16 19:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.