[]

komşum geleceğin psikopatını yetiştiriyor.

Olay şu.
benim üst katımda toprak sahibi/yönetici bir kadın oturuyor. kocası yatalak hasta
alt katımda da oğluyla beraber yukarda oturan kadının kızı oturuyor.
Yani etrafım çevrilmiş durumda.
Gelelim soruna, yaklaşık bir senedir oturuyorum ve neredeyse her gün kavga kıyamet.İki gün önce çocuğun "bana bunu neden yapıyorsun" çığlıklarına uyanıp 183'ü aradım ama gelen giden olmadı.
Dün çocuk "allahuakber" diye çığlık atıyordu evin içinde.
Sürekli bir kavga, kavga duyulmasın diye hemen televizyon son ses açılıyor. Sürekli apartman içinde bağırış "anneeeee ne yemek yaptıııııın" minvalinde.
bıktım artık.
Bi de bu manyaklar, gürültü yapıyorum diye beni ev sahibime şikayet etmiş :( günde nerdeyse 12 saat çalışıyorum lan ben evde yokum doğru düzgün.
Geçen de kapımı "camdan aşağı rakı mı döktünüz" diye çaldılar. Rakıyı bulsam içerim gerizekalı iye bağıramadım ona yanıyorum.

şikayet edecek apartman yöneticisi, sorunu çıkaranın ta kendisi. Gürültüleri hadi katlanırsın ama o çocuğa çok üzülüyorum. ben bunları kime, nereye şikayet edebilirim napabilirim?
az buz dayak yemiyor o çocuk.
Bildiğim kadarıyla apartmanda poliste oturuyor ama o da karısını dövüyormuş o da ses çıkarmıyor.
alt katta oturan kız bana takmış durumda zaten. karşılaşınca yılan yılan bakıyor. Aynı yaştayız ben çalışıyorum, gezip tozuyorum. O evde oturup çocuk bakıyor diye bence. peşin hükümde bulunmak istemiyorum ama kediniz evde mi diye kapı çalan bir tip ya. Rahatsız etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
ben olduğumu anlamadan bunları nasıl susturabilirim :(

 
işim yürüyerek 7 dk. ev sahibim teyzem çok az kira vermiyorum. taşınmak seçenekler arasında yok kısacası


  • nymphe  (30.10.16 16:14:39) 
çocuğa şiddet uyguladığından eminseniz gidip savcılığa şikayet edin. kasten yaralamadan dahi şikayet etseniz olur. aile ve sosyal politikalar bakanlığının konuyla ilgilenmesi gerek aslında. özelden adres vs verme şansınız olursa bireysel olarak arayıp bilgi almaya çalışırım.
yapılan davranışların sizin huzurunuzun bozulması için yapıldığını kanıtlama şansınız varsa tck 123 çerçevesinde şikayette bulunabilirsiniz.
onun haricinde sizin gibi şikayetçi olan komşularınız varsa emniyete başvurabilirsiniz. ayrıca kabahatler kanununda da gürültü için bir idari para cezası öngörülüyor. ama bence şu an için sizin önceliğiniz o zavallı çocuğun şiddet görmesini engellemek olmalı
  • manuelka  (30.10.16 16:35:50) 
türkiye şartlarında çok da çözüm yok. taşınarak değil de tanışarak çözüm bir ihtimal.


  • goodz  (30.10.16 17:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.