[]

saçlarım mahvolur mu? nolur mahvolmasın çünkü :(

şimdi ben deli, geçen pazar kuaföre gittim. geçen kış ombre yaptırmıştım. uzayınca kötü göründü diye tekrar biraz kestireyim ombre yaptırayım dedim. her zaman gittiğim kuaför bi de. adam beni öyle bişeye çevirdi ki, sanarsın mamak çingeni, dibi gelmiş röfle yapıp çıkardı beni ombre diye. acelem vardı canım da sıkkındı uğraşamadım çıktım. yıkandıkça iyice bok oldu renk. ya bildiğiniz çingen sarısı, dipleri de kendi rengim.

psikolojim bozuldu yeminle, aynaya bakamıyorum bir haftadır. diyorum ki gideyim ben şimdi, kısa kestireyim saçlarımı omuzlarıma kadar falan. oryalli yerler mümkün olduğunca kesilsin. kalan yerlere de kendi rengime boyatayım. doğala döneyim. ama bir hafta arayla yapılan bu işlemler yüzünden saçlar elimde kalır mı?

cesaret verin nolur, cidden aynalara küstüm :((

 
acil kestir. bir kaç hafta sabret, ondan sonra boyat.


  • manuel mandalina  (30.10.16 15:32:57) 
sonunu düşünen kahraman olamaz. tamamen kestir bence, elinde kalabilir çünkü :)


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (30.10.16 15:33:36) 
işini bilen kuaför bul. istanbuldaysan önerebilirim bi yer ben aşırı memnunum.
kolay kolay elinde kalmaz, iyi kuaförle. ben ilk mahallede bi kuaföre boyattım saçım keçe gibi oldu kafayı yedim. düz saçlıyım, aşırı yumuşak toka durmayan saçım taranmaz hale geldi. yağlar, bakımlar derken düzeldi sonra bu kuaförü buldum kaç oldu boyatıyorum 2 hafta arayla boyattığımda oldu ama harika. hiç boyalı yıpranmış saç tribim yok.
Kullanılan malzeme kalitesi, ustalık derecesi falan çok farkettirir.
  • nymphe  (30.10.16 15:49:28) 
ya boyalı yeri tamamen kestirmek için 5 numaraya falan vurdurmam lazım. sadece dipler kendi rengim kaldı. uzun saç takıntım yok, yıpranan boya giren yerler kesilebildiği kadar kesilsin diye kestireyim diyorum :/


  • jonestown  (30.10.16 16:05:15 ~ 16:05:36) 
Sari iyi sari.bir defa yanlisi istemeden de olsa yaptin,simdi atacagin tum adimlar yanlis.seni boyle gorende gordu.bir kac hafta sabret,yakma sacini basini,kestirsende mecburi kesme olacagi icin kusa doneceksin.elleme.

O degilde bi resim atsana gulelim:)
  • duptıs  (30.10.16 16:28:25) 
İyi bir kuaföre gidin, üst tarafları biraz koyulaştırıp alt tarafları da çingen sarısından kurtarsın. Bence kurtulabilir saçınız, kestirmeyin yazık. :(

İlla evde bir şeyler yapayım derseniz mor şampuanlar var, baya mosmor pigmentli. Saçtaki turunculuğu alıp güzel ve doğal bir kahverengi-sarıya dönüştürüyorlar. Schwarzkopf color freeze silver shampoo diye aratırsanız bulursunuz sanırım.
  • kingdom of rust  (30.10.16 18:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.