[]

çivi çakamıyorum

yani duvara belli bir seviyeden sonrası girmiyor. ve üstelik girebildiği kadarıyla da yeterli değil, elimle çekip çıkarabiliyorum kolaylıkla.

odanın diğer duvarında çok güzel çakabilmiştim ama bu kısım olmuyor. ne yapmalıyım?
kolona falan mı denk geldim? başka bi çeşit çivi mi kullanmalıyım?

 
beton çivisi kullanmana rağmen çakamıyorsan zorlama. bir matkapla önce del sonra dübel ve vida kullan


  • sos fistik olsun mu  (30.10.16 13:41:59) 
@sos fistik olsun mu, çok teşekkürler.

keşke duvarı mahvetmeden önce açsaymışım duyuruyu, epey zorladım alttan üstten... :(
  • lucky strike  (30.10.16 13:51:23) 
@kanmucuk, evet 2 karış ötede tıklatınca ses değişiyor. çivi denediğim yerde daha tok bi ses var, 2 karış ötede daha yankılı bi ses. biraz daha duvar sonunda ise bomboş bi ses geliyo. yani böyle boru moru bişey geçiyo olsa gerek


  • lucky strike  (30.10.16 13:57:25) 
perde betona çivi çakınca depremde üstüne yıkılmaz abartmayın. donatıya denk gelme ihtimalin yüksek. matkap kullansan da delmen zor donatıyı. zorlanmak istemiyorsan kolona kirişe çivi çakma duvara çak.


  • argent dawn  (30.10.16 15:17:32) 
kirişe ya safi beton duvara denk gelmişsin. oraya çivi girmez. hatta oraya sıradan matkap da delemez. darbeli kuvvetli matkaplar deler. duvara çok hasar verdiyseniz orayı alçı ile sıvayıp üstüne duvarla aynı renkte bir boyayı sürüverin.


  • gotic  (30.10.16 17:48:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.