[]

Amerikada dil egitimi ve calisma

netten biraz arastirdim da en kolay gitme yolu egitim ile oluyor bu ulkeye. Benim istedigim bir an once abd ye kapak atmak diyelim ki oradan bir dil kursu buldum onlarda soyle bir program var midir mesela ben 5 ya da 6 ay dil egitimi alacagim ondan sonra bana geri kalan 6 ay calisma imkani versinler ya da hem okuyup hem calisma ama work and travel olmasin cunku ben lise mezunuyum :) bu tarz programlar varmdir dil okullarinin?




 
Var. Şöyle yapabilirsin. Yarım gün dil okulunda oluyorsun kalan zamanda part time iş bulabiliyorsun. Yasal olarak mümkünü bu. Okula devam zorunlu ama. Yoksa f1 vizen sıkıntıya giriyor. Yarı yoğun programlarını araştır.


  • bir ileti paylastim  (30.10.16 02:02:43) 
Ek olarak f1 vizesiyle gittiğinde eğer okulun yarım günse part time,haftada maximum 20 saat ve üniversite sınırları içerisinde olması şartıyla çalışma şansın var.


  • bu_ne_bicim_nick  (30.10.16 07:17:23 ~ 07:28:07) 
kuzenim bunu şuan yapıyor. ancak o üniversiteyi bitirip gitti. ilk etapta biraz fazla para gidiyor onu hesaba kat.
bir de çevrende güvendiğin dil kursu varsa ona git. seni yönlendirirler.

  • steve rogers  (30.10.16 08:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.