[]

Satış Sorusu

Akşam akşam kafama takılan şey şu ki: Letgo'da 100 tl'den bi mont satışa koydum sabah, biri mesaj attı 75 tl veririm dedi, yok olmaz dedim, sonra emekliyim, param yok muhabbeti yaptı ben de tamam satıyorum dedim. Bir saat sonra bir başkası mesaj attı, direkt koyduğum fiyattan alacağını söyledi, kargo ücretini de ben karşılarım sorun değil dedi. Bu kez ben de öteki adama abi ben montu başkasına veriyorum dedim ama adam tamam 85 tl vereyim ama bana satın, emekliyim, duamı alırsınız dedi üzüldüm böyle olunca da.

15 tl ile zengin olmayacağım, emekli abiye vereyim di mi montu?


 
Emeklilikten bağımsız olarak ilk ona tamam dediğin için ona vermen gerekiyor etik olarak.


  • dissendium  (30.10.16 00:21:32) 
emekliyse neyse kartı şusu busu fotosunu çekip yollarsa olur diyin, bu klasik geyiktir, %99 yalan olur.


  • kurnaz  (30.10.16 00:21:50) 
Emekliye ver


  • Esinsin  (30.10.16 00:27:33) 
Ticarette soz senettir.


  • isott  (30.10.16 00:55:20) 
umarım donanımhaber ölücüsü değildir. İlk söz verilene verilmesi +1


  • senolll  (30.10.16 02:38:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.