[]

şu entry'deki videoları anlamadım

entry'miz bu: (bkz: kim milyoner olmak ister/#63754455)

yazar arkadaşımız yarışma mülakatında torpil döndüğünü bizzat kendi tecrübeleri ile anlatıyor entry'sinde. torpil döndüğünün kanıtı olarak da üç tane ayrı ayrı video koymuş. altışar saniyelik muhtemelen vine olduğunu düşündüğüm bu videolarda tv'deli yarışmacının dediğini tekrarlayan seyirci görünüyor.

videoların kaitesi çok düşük olduğu için yarışan kişi ile izleyen kişinin aynı olup olmadığını anlayamadım. kaldı ki aynı olsa ne olur, banttan yayınlanan bir yarışmayı pekala yarışmacı televizyondan izleyebilir.

yazar entry'sinde diyor ki "4 arkadaş evde oturmuşlar, aynı bölümde yarıştıkları yarışmayı şarap içerek izliyorlar".

bu evde oturan dört arkadaşı videolarda göremedim. biri video çeken, biri de videoya çekilen iki kişi var videolarda? dört arkadaş evde oturmuşlar derken ne kast ediliyor?

videoların birinde sunucu kenan ışık, birinde selçuk yöntem. "aynı bölümde yarıştıkları" derken ne kast ediliyor?

yazar, kendisine sorduğum "videoları anlamadım, nedir olayı?" şeklindeki tek cümlelik masum bir mesajı, muhtemelen kendisine gıcık gitmek için sorduğumu zannedip, "anlamayacak ne var" diye cevapladığı için kendisinden de verimli bir cevap alamadım.

sizlere soruyorum. sanırım biraz gerizekalıyım. bu videolar ile yarışmada torpil döndüğü iddiası arasında ne gibi bir ilişki var?

anlayanlar bana da anlatabilir mi?

 
Birbirini evde beraber oturacak samimiyette tanıyan 3 kişinin aynı yarışmada yarışmacı olma ihtimali nedir? Normal şartlarda sıfıra yakındır. Anca kanalda veya yapımda bir tanıdıkları varsa hepsi yarışmacı olabilir.


  • once  (29.10.16 23:53:42 ~ 23:54:33) 
ha bu arada yarışmada torpil dönmediğini, yarışmacı seçiminin tarafsız ve dürüst olduğunu falan savunmuyorum da, düşünmüyorum da. yarışmacılar ve sorulan sorulardan belli bir haltlar döndüğü zaten. amacım yarışmayı savunmak değil. sadece videoların ne anlama geldiğini anlamadım.


  • kibritsuyu  (29.10.16 23:57:52) 
ben gene anlamadım. 3 kişi değil ki, 2 kişi var orada yarışan. kız ve kızın bi arkadaşı. ki ikisinin arasında yıllar var, çünkü birinde kenan ışık, diğerinde selçuk yöntem sunucu. diğer çocuk da joker olarak aranan kişi. ben de geri zekalıyım galiba.


  • nathanieltroy  (30.10.16 00:02:34 ~ 00:03:06) 
arkadaş bol keseden iyi yazmış da dediğin gibi hem sunucular farklı hem de 2 videodaki yarışmacı aynı kadın :D e bi tanesi joker hakkındaki arkadaşı, e bu zaten normal.

ayrıca sunucular farklı olduğundan arada muhtemelen epey zaman var. yani 2 yarışmacının arkadaş olması o kadar da imkansız değil. benim bile yarışmaya çıkmış tanıdıklarım var. bir arkadaş grubu neden hepsi de başvurmuş olmasın ki? beraber "hadi lan başvuralım" demişler ve başvurmuş olabilirler.

yani torpil var mıdır yok mudur bilemem, arkadaşın görüşmede duyduklarını falan da bilmem ancak videolar bir şey kanıtlamıyor.
  • senolll  (30.10.16 00:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.