[]

the walking dead spoiler istiyorum

diziyi ilk çıktığı yıl yanılmıyorsam 10-11 filandı izlemeye başlamıştım. 2. sezonun ortalarında bıraktım diziyi. zombilerden kaçıp hayata tutunma mücadelesi diye izlemeye başlamıştım sonraki olaylar pek bana hitap etmedi. şimdi öyle reklamını görünce merak ettim, noluyor şimdi? :) hala insanlar birbirlerini mi vuruyor? virüse çare bulundu mu? insanoğlunu kurtardılar mı? durum nedir?




 
spoiler uyarısı yapmıssın bir daha yapayım mı bilmiyorum.


virüse çare bulunmadı. dizi de buna odaklı değil. insanlar kendilerine iyi yaşam şartları olusturmaya calısıyor ama her zaman oldugu gibi birbirlerini yemeden edemiyorlar. zombiler geri plana atılmıs durumda, insanlar arasındaki rekabet ve catısmalar daha ön planda.

gecenlerde 7. sezon yayımlandı. negan diye bir herif peydah oldu, herkesin iflahını kesecek gibi görünüyor. bakalım nolucak.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (29.10.16 23:39:56) 
iş zombi vs insan olayını çoktan aştı. artık kıt kaynakları ele geçirmek için birbirleri ile çatışan insanlar var. devletlerden bir şey kaldı mı hala bilemiyoruz.

ilk bölümlerde kapı açan o zombiler gitti, yerine sadece ses çıkartan ve kaplumbağa hızında yürüyen zombicanlar kaldı. ama hala bunlara yakalanıp ölenler var.

6.sezonun yarısında bıraktım. zerre merak etmiyorum.
  • etsiz cig kofte olmaz  (30.10.16 01:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.