[]

photoshopu çok iyi bilmek bi işe yarar mı?

yoksa kıçıkırık fotoğrafçılarda mı çalışılır?




 
ise yarar, yapacagin iste zamani gelir banner yapman gerekebilir, yeri gelir poster yapman gerekebilir. ( yapman degil de yapilmasi gerekebilir desem daha iyi) sen yaparsin. ben orta seviyedeki bilgimi cok alakasiz zamanlarda kullaniyorum =)


  • fakyoras  (29.10.16 22:06:19) 
Sadece fotosop bilmek pek de oyle bi' ise yaramiyor.

Yaraticilik, ise yatkinlik ve uygulama becerisine uyum gibi bircok etken var. Sen 9 birim bilirsin, ben 5 birim bilirim ama yaraticilik kisminda senden basariliysam her daim senden once tercih edilirim.

Cok iyi fs bilen biri, dedigin pozisyonda ise baslasa bile cok kisa surede farkli sektorlerde farkli pozisyonlara gecmek icin caba harcayacaktir. Kimse bir isi iyi bildigi/yapabildigi icin degil bir isi bildigi/yapabildigi halde bunu kisisellestirebilecek kadar gelistirdigi icin tercih edilir.
  • isott  (29.10.16 22:33:50) 
isott +1

işin içine tasarım yani senin katabileceğin bir şeyler girerse photoshopu çok iyi bilmek çok güzel. aksi halde çok iyi bilip sadece düzenleme yaparsan fotoğrafçı falan evet.

99designs.com
buyur mesela bu sitede bir sürü tasarım yarışması açılıyor. ben photoshop biliyorum ama çok iyi değilim. aklıma bir şeyler geliyor onu yapana kadar uğraşıyorum epey vakit geçiyor sonra bırakıyorum, istediğimi yapamamış oluyorum falan. çok iyi bilenler o sırada 2. 3. yarışmasına katılmış oluyor.
  • senolll  (30.10.16 00:31:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.