[]

Kaliteli düz renk çorap ne alalım?

Sb.




 
  • exlibris  (29.10.16 20:41:16) 
Sen bundan kullanıyorsun sanırım? Memnun musun? Ben biraz daha yüksek bütçe ayırabilirim @ exlibris


  • hasmetizm 2046  (29.10.16 21:06:41) 
www.tchibo.com.tr

kadınsan bilemiyorum, tchibo'nun kadın çorapları hakkında fikrim yok ancak erkek çorapları gayet kaliteli ve fiyatları da uygun.
  • knight of cydonia  (29.10.16 21:57:49) 
naylon olmayan çorap üreten herhangi bir marka.
tchibo ve penti önerilir ama bambu, %100 koton vs olanları. yoksa bunların da naylonlu çorapları var.

  • manuel mandalina  (29.10.16 22:33:28) 
%100 degil ama 5-15 araliginda lycra karisimli pamuk coraplari tercih edin.

Iceriginde lycra degil de elastan yaziyorsa o corap daha az kalitelidir. Lycra bi' markadir ve bunu urettiginiz corapta kullanmak icin ekstra ucret odersiniz patent sahibine. Bu da haliyle daha kaliteli urun yapmaniza sebebiyet verir.

%100 pamuk coraplar birkac kullanim sonrasi ayaginizin formunu alacagi icin asinma suresi daha kisadir.
  • isott  (29.10.16 23:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.