[]

Vodafone Arena'da Kız Arkadaşla Maç

Merhaba arkadaşlar,

Kız arkadaşım herhangi bir Beşiktaş maçına gitmek istiyor, kombinemiz falan tabi ki yok. Ben de bir güzellik yapıp götüreyim diyorum; ama şu tribünden al (orada kadın/erkek oranı daha iyi, sorun çıkma olasılığı düşük olur) diye tavsiyelerinizi duymak istedim çünkü ben de hiç maça gitmedim.

Götürmeyi düşünebileceğim maçlar da
05 Kasım 2016 - Trabzonspor
23 Kasım 2016 - Benfica
26 Kasım 2016 - Başakşehir
24 Aralık 2016 - Gaziantepspor

Gözüm Benfica maçında; Trabzonspor maçı gergin olabilir diye düşünüyorum. Başakşehir de belki. Gitme diyeceğiniz maç var mı tabi bir de bu durumda?

 
Önce Passolig işini hallet.
Başakşehir ya da G.Antep maçlarına bilet ya da kombine devredecek birini bulursun.
Hatta yakında kupa maçları başlayacak, onlara bile gidebilirsiniz.
  • cakabo  (29.10.16 16:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.