[]

Cs Go ile ilgili sorular

oyunu bırakmaya ramak kala bazı sorularım var :

1) i5 4200m işlemci ve gtx 765m ekran kartı ile 110 fps alıyorum. zaman zaman 80-90 oluyor. bunlar yeterli mi? yoksa masaüstü adam gibi monitörlü bir bilgisayar mı almalıyım?

2)compatitive sunucularda 80-90 ms ping alıyorum, karşıma düşman çıkınca 95-100 ms oluyor aniden, dalgalı bir ping var yani. akıcı oyun oynayamamdaki en büyük etken bu mu?

3) 1920x1080 çözünürlükte widescreen oynuyorum. 4:3 mü oynamalı? artısı eksisi nedir bu işin?

not : rank dmg ve le arasında gidip geliyorum. sürekli pro maç izlememe rağmen bazı oyunlar çok tutuk kalıyorum ve 16-3 falan bitiyor oyun. cheater olayı da çok bu serverlarda ama asıl sebebi ben de bilemiyorum.

bırakmak üzereyim.

 
100 fps civarları düşük ama oynanabilir seviye. Eğer smoke ve molotof yanında çok düşüyorsa fps sabitlemek daha iyi performans verebilir. fps_max 61 yazın konsola.

Dediğiniz dalgalanma olayı bende ve birçok kişide vardı. İğrenç bir durum.

Tamamen tercih meselesi. Full hdde daha geniş bir alanı görürsünüz. Görüntü daha net olur ama objeler daha küçük olur. 4:3 yapıp Black barları kaldırırsanız ve görüntüyü tüm ekrana gerdirirseniz şekiller ovalleşir. Oyuncu modelleri şişmanlar, mouseun x ve y eksen hareketleri değişir. Black barlı 4:3ün 16:9a herhangi bir üstünlüğü yok. Fps artar belki biraz. Profesyonel ve üst rank oyunlar kafa karıştırıcı olabilir. Üst seviye bir oyunda bi chokepointi smokelamak elzem iken gold novada p90 ile biri fırlayabilir. O derecedeki insana göre oynamak lazım. Bol DM atın. Aiminiz yerindeyse kazanırsınız zaten.
  • glamdr1ng  (29.10.16 15:23:10) 
bırak bence. çünkü bir competitive spor ve oyun olarak cs go geriye doğru gidiyor profesyonel anlamda. bu, oyunun kalite olarak da geriye gittiğini gösterir. eğlenememen normal yani artık bu oyunda.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.10.16 15:30:49) 
@glamdr1ng

dm'larda hep 1. oluyorum. bence dm normal maçı kötüye etkiliyor. aim'de sorun yok çünkü spraye başlayamadan ölüyorum zaten artık oyunda.
  • alm est  (29.10.16 15:54:28) 
bırak gitsin. sinir hastası olmaktan iyidir. zibilyon tane oyun var.


  • aşksız prens  (29.10.16 16:37:46) 
Bırak gitsin diyeceğim ben de ama onun kadar rekabetçi ve iyi fps oyunu yok piyasada. Yıllardır bu durum csyi de etkiliyor. Gelişmesinin önünü tıkıyor. İyi bir pc alacak durumda değilsen bırak gitsin


  • glamdr1ng  (29.10.16 22:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.