[]

en ucuz fiyata en az kötü tablet

merhabalar. bi sure tablet bilgisayar kullanmam gerekiyor. yapilacak islemler; internette gezinmek bir seyler izlemek, belki bi kac fotograf cekmek, skype-viber ile internet uzerinden gorusme yapmak. ancak bu is icin cok cok minimal bir butcem var. bu zamana kadar kullandiginiz bu isleri yapabilen en ucuz tablet hangisi idi?

ek olarak, asus'un 7" boyutundaki tableti ikinci elde uygun fiyata bulunabiliyor, onu kullanan varsa onun hakkinda 1-2 yorum da sukela olur.


 
gearbest'ten onda, chuwi gibi markaların tabletlerine bakabilirsin, 80-100 dolar bandında çok iyi aletler var. tek sorunları pilleri pek parlak değil.


  • cifadam  (29.10.16 05:57:10) 
@cifadam

baktim, ancak surem kisitli. 2 hafta icinde almam lazim, gearbest aliexpress gibi sitelerden alamam o yuzden. belki amazon. ve zaten su an benim icin ikinci el daha mantikli.
  • icim urperiyor  (29.10.16 06:30:43) 
Abime aldirdim asus tabletten. F/p oraninda hepsinden iyi


  • filipis  (29.10.16 09:29:42) 
asus me176cx kullanıyorum. o dediğin 7 inc tablet. daha önce samsung t113 almıştım hayatımda gördüğüm en kötü ekrandı(gameboylar hesap makineleri de dahil). onu satıp bunu aldım. tabletin ekranı ve özellikleri çok iyi. fakat yazılımı kötü(5.0.1). android güncellemesi gelmiş ama tam oturmamış gibi üzerine. benim için en önemli kriter ekran olduğu için göz yumdum (sadece epub okumak ve video izlemek için kullanıyorum). 4.4'te kalanlar çok memnun. eğer 4.4 bulursan al güncelleme.
samsungu 150 asusu 190 liraya aldım. 190 liraya alınabilecek en iyi ekran asustu. 300 üstüne çıkarsan daha eli yüzü düzgün şeyler var.

  • aşksız prens  (29.10.16 11:04:23 ~ 11:04:35) 
Asus nexus7 kullanmıştım. Fiyat performans canavarı. Çok memnundum. Kayboldu üzgünüm:(


  • bir ileti paylastim  (29.10.16 12:22:30) 
şunu dene:
www.hepsiburada.com

android 5 var en azından.
  • mangalyus  (29.10.16 12:26:21) 
Fiyat verirseniz ona göre öneri yapalım.

Bahsettiğiniz durumda en iyi ve ucuz tablet amazon fire 50 euro sıfırı.
  • kurnaz  (29.10.16 13:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.