[]

onceden ram almak

bilgisayar toplamayi dusunuyorum onumuzdeki 2-3 ay icinde. bir kampanya var da gayet guzel alayim mi acaba ram? dual kit. ona gore anakarti secerim artik daha sonra? ramlerde uyum sorunu olmaz herhalde pek?




 
ddr4 ddr3'e dikkat et yeterli. bir de mhz'lere bak. anakartların hepsi yüksek desteklemiyor boşuna yüksek hızlı ram alıp fazla para verme.

kampanya nedir bu arada? bende ram bakıyorum bu aralar :)
  • mattiadestro  (29.10.16 04:23:55) 
ram'e göre anakart ya da anakarta göre ram seçmen gerekiyor, evet. o da bir önceki cevaptaki gibi ddr3 veya 4 almaya bakıyor çünkü bunların slotlarına giren çentik sayısı farklıymış yanlış hatırlamıyorsam. bu arada ddr4'lerin de 11'e kadar derecelendirmeleri oluyordu galiba. sayı düştükçe kalite artıyordu. bu da iki işlem arasındaki zamanın azalması ile alakalı bir ölçü müydü neydi, 11 cl 11 clock gibi bir şey mi bilmiyorum da, sonuçta okuduğuma bir iki şey 9'dan yukarı ddr4 ram ile ddr3 arasında önemli fark olmadığı gibi bir bilgi veriyordu.

bu işten anlayanlar yarım yamalak aktarabildiğim bu şeyi daha iyi anlatırlar sanırım.
  • godoşu beklerken  (29.10.16 04:32:37) 
mattiadestro
amazonda kanka.

  • baldur2  (29.10.16 04:36:51) 
aliyorsan ddr4 al. onceden almakta hicbir sikinti olmaz. zaten uzun zaman boyunca ddr4 standart olacaga benziyor.


  • idexo  (29.10.16 08:32:16) 
cl = cas latency


  • alperz  (29.10.16 10:05:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.