[]

kediciler bir sorum var

ablamın kedisi ısırmayı ve tırnaklamayı sevmek sanıyor sanırım. bu hayvan 14 aylık. ne zaman bırakacak bu işi? normal sevemiyoruz.




 
bırakmaz artık. benimkiler bırakmadı en azından. onu da öyle kabul edip seveceksiniz.


  • sta  (29.10.16 00:51:39) 
kedi daha ufakken ablan oyun olarak ona sert davrandıysa, o da oyunu öyle öğreniyor. Biz 3 yaşındaki bir kediyi bile sakinleştirebildik, ama sakinleştirmek 2 yıl sürdü. sert hareket yaptığında aynı sertlikle cevap vermeyecekler, sakin davranacaklar, ve en az 1 yıl buna devam edecekler. sevgi olarak da kucağa alıp sıkıca sarılma falan yapmayacaklar, kedinin hakeretini kısıtlamadan sadece okşayacaklar. kediyi kucağa alınca fiziksel şiddet olarak görüyor onlar. "sert davranmıyoruz" diyip de kedinin hareketini kısıtlamasınlar.


  • harzem  (29.10.16 04:08:26) 
Kesin babamın köpek sever gibi sevmesi yüzünden o zaman. :/


  • bir ileti paylastim  (29.10.16 11:17:35) 
azalır belki ama bırakmaz


  • perloneth  (29.10.16 12:03:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.