[]

yeni doğmuş bebeğe giydirilen zıbın hk.

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net

şöyle zıbınlar bana hiç sempatik gelmiyor ya gerçekten komik mi yani ya da amaç ne yani baba 'meheheheh' diye gülsün falan mı nedir yani? çok ama çok basit değil mi?


 
canım kaynım yazan havlu kadar samimiyetsiz. espri yoksunluğu.


  • ykyt  (28.10.16 21:26:59) 
kezban kezban şeyler işte


  • killerbee  (28.10.16 21:31:42) 
tiksinç. bebeğime 1 tane bile böyle bir şey almadım almam da alsalar da giydirmem


  • sta  (28.10.16 21:32:38) 
berbat ötesi geliyor bana da.
bir de yazım hatalarıyla dolu olunca iyice kötü hissediyorum.

  • m e b  (28.10.16 22:00:39) 
Varoşlique


  • powerpufgirl  (28.10.16 22:07:49) 
her arz kendi talebini yaratır.
zevkler ve renkler tartışılmaz.
size ne?

siz alip giydirmeyebilirsiniz. kimse "neden giydirmiyorsun?" diye sormaz.

yeni anneyim. küçük bir ilçede yaşıyorum. sizin "kezban" ya da "varos" bulduğunuz bu ürünleri çok beğenerek ve belki inanmayacaksınız ama gerçekten severek giydiren pek çok anne var.
hayatları, dünyaları, espri anlayışları bundan ibaret.

herkes wow oynayıp, game of thrones izleyip, himym esprilerine gülmüyor. hatta bunların ne olduğunu bilmeyen milyonlarca insan yaşıyor bu topraklarda.

isim gereği turkiyede pek çok ilde akademisyenlerle çalıştım. onların bile haberi yok yanda haberi olsa da ilgisi yok. böylesi bir "beyaz yaka" kültürüyle doğmamışlar ya da sonradan bu kültürü edinmemişler.

kısacası siz yyapmayın.olsun bitsin.
  • balik kraker  (28.10.16 22:23:45) 
mobil edit: ben de hoşlanmıyorum. komik de bulmuyorum, haliyle almiyorum; hediye gelirse de nazikçe teşekkür edip durumu olmayan birinin çocuğuna iletmek uzere kaldiriyorum. çöpe gitmiyor yani. ama bu durumu aklima takip buraya duyuru açmayı gerektirecek kadar da öfke ya da nefret biriktirmeye gerek yok.


  • balik kraker  (28.10.16 22:26:40) 
@balik kraker

öfkelenmedim asla zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki kim ne isterse giydirir çocuğuna da bu zıbının aynısını gün görmüş beyaz yakalı arkadaşlarım da giydiriyor yani eğitim, kültür, lokasyon etkilemiyor. biraz bana açıkçası sinir bozucu geliyor ama yani bunu eleştiri anlamında söylemiyorum. yani bunu tasarlayan zaten ayrı bi zeka ona hiç girmiyorum da ne bileyim bunun dedim ya kültürle ilgisi yok görgüsüzlük geliyor bana. biraz cehalet yani açık konuşmak gerekirse. yani buna gülmekle osuruğa gülmek arasında fark göremiyorum yoksa tabi ki herkesin görüşü dünyaya bakış açısı aynı olacak değil ama koca koca adamlar ne okullardan mezun ne unvanlar sahibi bi bakıyorum bu zıbın eeeaahhh eytere bea diyesim geliyor yoksa kimseyi küçümsemiyorum.
  • pomaks  (28.10.16 22:54:06) 
balık kraker +1
Açıkçası para verip almam ama biri hediye etmişse giydiririm. Zıbın alt tarafı, işlevini yerine getiriyorsa ve kaliteli ise isterse üstünde Sexy Bitch 2017 yazsın, isterse "Kurşun senin elindense ölümü şarap gibi içeriz gülüm" yazsın. Buna gülmüyorum normalde ve almam ama başkası neşeli neşeli "Haha, bak ne aldık" dese içimden onunla gülmek gelir. "Ooooh, şimdiden başlasın bakalım paralarına etmeye, doğru yolun yolcusu bu, ahahaaha" diye muhabbetimi de ederim.

  • aychovsky  (28.10.16 23:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.