[]

Maslaktan Volkswagen Arena'ya nasıl gidebiliriz toplu taşıma ile?

10 kasımda daçka-brose maçına gidicezde toplu taşıma ile o gün daçka otobüs filan ayarlıyormu belli noktalardan eğer yoksa böyle bişe nasıl ulaşırız salona?




 
10-15dk yürüyüş ile Maslak metro durağından ulaşmak mümkün.
Alternatif olarak metronun çıkışından geçen Ayazağa minibüsleri de salonun önünden geçiyor.

  • cakabo  (28.10.16 18:14:26) 
maslaktan plazalar çıkışından çıkıyosunuz. otobüse binerseniz metro çıkışından aşağı doğru biraz yürüyüp sağda garanti bankasının önünden ayazağa yönüne giden otobüslere binebilirsiniz, 2 durak sonra ineceksiniz. ya da direkt metro çıkışında ayazağa minibüslerini kullanabilirsiniz. yürümeye karar verirseniz aşağı doğru sağdan devam edeceksiniz. mudo conceptin olduğu giz 2000 plazayı da geçtikten sonra ana yolu sağdan takip etmeye devam edeceksiniz. yürümeye devam edip ileride solda görürsünüz arenayı. toplam yürüme mesafesi cakabo 'nun da dediği gibi 10-15 dakika sürer en fazla.


  • hypathia  (28.10.16 18:23:05) 
Otobüsle gitmek isterseniz 41A, 41AT, 41C, 41E hatları önünden geçer.
MASLAK KÜL.MERKEZİ durağında inmeniz gerekiyor.

  • f08012  (28.10.16 18:33:35) 
itünün önünden ayazağa minibüslerine ya da windowistin önünden yine yeşil başlıklı ayazağa minibüslerine binebilirsiniz.


  • condom kurşunu  (28.10.16 18:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.