[]

iş bankası kredi kartı

merhaba.

benim 500 lira limitli kredi kartım var. yarisi falan dolu oluyor genelde ve hep asgari odemesini yaparim. gecen ay sadece 4 gun gecikti son odeme tarihinden. ama odedim yani yazan miktardan fazlasini. ama akabinde bi alisveriste lazim oldu, hata verdi. simdi internetten alisveris yapmam lazim yine yapilmiyor. işcep uygulamasindan baktim herhangi bir uyari, engel vs. gozukmuyor.

bu isler hakkinda bilgisi olan varsa, 4 gun borcu geciken kredi karti alisverise kapatilir mi? niye alisveris yapamiyor olabilirim? bankaya gitmeden kendim uygulama uzerinden vs. halledemez miyim? tesekkurler.

 
Nakit Çekim ve Limit Artırım İşlemleri ile ilgili düzenlemeler:


08.10 2013 tarihli Resmi Gazete’de yer alan “Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik” kapsamında bir takvim yılı içerisinde en fazla 3 defa, asgari ödeme tutarından az ödeme yapılan kredi kartları ile dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar nakit çekim işlemleri geçici olarak gerçekleştirilemeyecek ve bu müşterilerin kredi kartı limitleri artırılamayacaktır.


İlave olarak, yönetmelik değişikliği uyarınca, bir takvim yılı içinde 3 defa üst üste asgari tutarın ödenmemesi durumunda ise müşterinin söz konusu kartının ve varsa diğer kartlarının limit artışı ve nakit kullanıma kapatılmalarının yanı sıra alışveriş işlemlerine de kapatılmaktadır.
  • pide  (28.10.16 14:38:23) 
telefon ile arayın bi.


  • nuka cola  (28.10.16 15:16:30) 
@pide

3 defa olmadi ama, yine de net sebebi ogrenmek icin bankaya gitmek gerekecek sanirim :/
  • icim urperiyor  (28.10.16 15:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.