[]

sorum kadinlara: isyerinde rahat klasik ayakkabi tercihiniz nedir?

Isyerinde skechers giyiyorum. Sag ayagimda topuk dikeni var o yuzden ne fazla ayakta durabiliyorum ne de spor ayakkabisi disinda baska bir ayakkabiyla rahat edebiliyorum. Gelin gorun ki bazen resmi giyinmemiz gerekiyor ve resmi kiyafetlerin altina giyecek klasik bir ayakkabim yok benim. Tabani rahat, gorunusu babanne ayakkabi tarzinda olmayan, siyah normal bi ayakkabi ariyorum. Magazalarda hep babet var ya da yururken tabanlarimi rahatsiz eden ayakkabilar mevcut. Neyse cok uzattim sadede geliyorum.

Sizin klasik ayakkabi tercihiniz nerelerden oluyor, nerelere bakayim da rahat edecegim bir ayakkabi bulayim kendime.


 
Ben resmi giyinmem gerektiğinde bir numara büyük arkası kapalı topuklu ayakkabı alıyorum içine de topuk dikeni silikonu yerleştiriyorum idare ediyor öyle. Ben de ayakkabı arayışındayım ama babaanne ayakkabıları dışında rahat bulamadım.


  • jazzabel  (27.10.16 22:09:09) 
www.matras.com bu var şimdilik.


  • moody90  (27.10.16 22:10:46) 
butce?


  • e haliyle  (27.10.16 22:31:18) 
Ben indirimde h&m'in şu iki ayakkabısıni almıştım, az topuklu ve çok ucuz diye.
Giydiğim en rahat topukludur muhtemelen.
lp2.hm.com

lp2.hm.com
Ama topuk dikeni için tabana bir silikon vs gerekir sanirim jazzabel'in dediği gibi.
  • demoniclewinsky  (27.10.16 22:43:11) 
Kemal Tanca
İnci

Giydiğim en rahat ayakkabılar(spor ayakkabılarımdan sonra) buradan aldıklarım olmuştur.
Dışarıdan şık görünüyor ama tabanları çok rahat.
  • megalomaniac  (27.10.16 23:23:20) 
Senle benzer durumdayım. Clarks'ın deri, ruganlı falan bi ayakkabısı var bende. Tabanı Colombia yürüyüş ayakkabılarım kadar rahat.


  • manuel mandalina  (27.10.16 23:32:33) 
Butce yok arkadaslar rahat edeyim yeter.


  • dedim ben sana  (28.10.16 12:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.