[]

küçük kardeşi olanlar

sizden küçük kardeşinizi (kardeşlerinizi) size emanet edilmiş bir(er) hazine olarak görüyor musunuz? yaşınızla birlikte alayım cevapları lütfen.

anlamayanlar için ek: sorunun yönlendirmeyle alakası yok. aile yadigarı olan çok değerli bir varlık olarak düşünün. ben mesela kardeşimin saçının teline zarar gelmesine izin vermem, yakarım dünyayı. öyle işte.


 
Hazine? Ne hazinesi. Baş belaları resmen. İnsan istiyor ki yapamadıklarını o yapsın, tatlı tatlı yönlendireyim ama yapmıyor şerefsiz.

24. E.
  • pomknos  (27.10.16 21:47:49) 
"emanet edilmiş hazineden kasıt" tam olarak ne demek anlamadım.


  • doxanikee  (27.10.16 21:53:36) 
Hazine olarak tanımlar miyim bilmem ama evlat sevgisine en yakın sevgi bence kuçuk kardes sevgisi. Arada sırada kızsam da hiç kıyamam, üzülmesini istemem. Hep en iyisini, en güzelini yaşasın isterim. Kocaman kadar adam oldu, hala küçük benim gözümde.

Yine ablalik damarlarım depresti, özledim şimdi.

Aramızda çok yaş farkı da yok bizim bu arada, altı üstü 3 yaş ama öyle işte.
  • fraise  (27.10.16 22:14:00) 
"hazine olarak görmek" tabirini şu ana kadar hiç düşünmemiştim. ama bir çocuğum olsaydı herhalde onu da bu şekilde severdim. hatta "küçük kardeşi olanlar" yazısını görünce "aha benimki de küçük" diye damladım hemen. ama neredeyse 18 yaşında olacak kendisi. boyu kilosu da geçiyor beni. ama dediğim gibi o benim çocuğum gibi ve her zaman koruyup kollayacağım onu.


  • ruhen hastayim ben  (27.10.16 22:16:21) 
"ben mesela kardeşimin saçının teline zarar gelmesine izin vermem, yakarım dünyayı. öyle işte"
Bende de durum ayni. Olumune sahip cikarim.
28E
  • stavro  (27.10.16 22:58:36) 
Valla ne yalan soyleyim 11 yasinda ki oglum neyse kardeslerimde oyle.birisi 32 digeri 26 yasinda ama sorsan kucucukler benim icin.

Evet ailemin en guzel mirasi benim icin.simdi 26 yasinda olan askere gidicek nerdeyse onunla birlikte bende gidicem.

Iyi ki varlar.
  • brnbrs  (27.10.16 23:37:10) 
görmüyorum, bunun sebebi en kaynaşabileceğimiz yaşlarda benim okul için şehir dışında olmamla alakası olabilir. tabi ki ona zarar gelsin istemem ama gözümden bile sakınırım biricik kardeşim benim durumu yok malesef. sizi okudukça çok imreniyorum. belki de soğuk yapımla alakalıdır, bilemiyorum.


  • olutaklidi  (27.10.16 23:42:05) 
canım benim. kardeşim evet öyle. benden cok da küçük değil ama bana sorsan bebeğim. buna ragmen aramızda garip bir ilişki var. kendisi zaman zaman bana ' ablalık' da yapar. görsel olarak benden bir hayli büyük göründüğünden garip hisler içersinde oluyorum.

23 k
  • yuvarlanantencereninkapagi  (28.10.16 00:51:53 ~ 00:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.