[]

Şu ilaçları yemekten önce sonra, karışık almak durumları

erdostin süspansiyon için kuru toz - su kyounca şurup oluyormuş. günde 2 kez
aferin sinüs film tablet - 2 kez
burun spreyi iliadin 3 kez
elufef plus tsuda eriyen tablet 2 kez günde.
b12 hapı

bunları karışık almanın sıkıntısı ne olur. yani mesela bardakta eriyen tabletin suyuyla aferini içip sonrasında şurubu içmek? eczacı bir şey olmaz dedi de yemekten sonra al dedi. GÜvenemedim.

 
Eczacıya bizden daha fazla güvenin bence. Yalnız iliadin'i lütfen dikkatli ve az kullanın, sözlükteki başlığını da bir okuyun.


  • kobuzchu kiz  (27.10.16 21:52:00) 
bişi olmaz karnın dolu olsun yeter.


  • jamswety  (27.10.16 21:54:19) 
TEşekkürler.

iliadin başlığı korkluttu bayağı ya. bağımlılık filan yapması. Zaten yıllarca bu yüzden ilaçlardan kaçındım. bende zaten işe yaramıyor ya ad hissetmiyporım bir şey.

sinüs rinse dahaçok etki yaptı.

"5 yıl istisnasız kullandığım şuan bırakamadığım baş belası ilaç. geçen hafta bırakmak için doktora gittim tek çarenin ameliyat olduğunu söyledi"

bayağı korkuttu ya :(

bir kaç gün ara vereyim hatta bırakayım
  • Cursed Chico  (03.11.16 21:33:58) 
illiadin ve otrivine'i 5 günden fazla kullanmazsan sıkıntı yok korkma öyle ama 5 günü aşmamaya çalış


  • nundu  (03.11.16 21:38:09 ~ 21:38:16) 
7-8 gün kullanmıştım belki daha fazla. Dün bıraktım.

Diğer hap tablet ve şuurp devam ediyor .zaten şuruphariç hepsi bitti gibi.

Burnumda akma yok ama içte bir tıkanıklık var gibi ortalarda. Sümkülmeyle gelmiyor. Bu aptal spreyi sıksam bilmiyorum işe yarayacak mı çünük sıkarken de böyle gibiydi. Sinüs rinse tuz karbonat yaparsam açabiliyor biraz, çıkarıyor mukuısları.

1 ayöncesine kadar böyle bir sorunum yoktu. Bir anda mı oldu anlamıyorum. Ama kafamı sallayınca filan eskis gibi bir basınç olmuytor kafama dişlerime. Sinüslerin bir kısmı boşaldı demek oluyor bu sanırım. O zaman burnumdakiler ne onu bilmitorum.

Yazın denizden çıktığımda bütün gn su akyıordu burnumdan ama sümük yoktu, suydu sadece. Orda mı başladı acaba, orda ama temislemiş olması gerekirdi başlamış olması değil.
  • Cursed Chico  (05.11.16 13:21:34) 
eczacıyım ama güven duymayacağın için yazmayacaktım

sonra o müthiş cümleyi gördüm
yani mesela bardakta eriyen tabletin suyuyla aferini içip sonrasında şurubu içmek?

hayırdır kardeş su krizi mi var evde?
  • yuzmebilmeyenbalik  (05.11.16 13:35:07) 
Eczacıya güvenememe sebebi ilacı hızlıca yazıp soruyu geçiştirircesine yanıtladıhızlıca. Yoksa doktora da güvenmiyoırum ama mecbur kaldım. Daha çok tecrübeye güveniyorum çünkü bu sitede mesela o burunspreyinin fazla kullanılmaması gerketiğini söylyen kullanıcılar oldu. Eczacı ya da doktor bunu söylememişti.

Evde su krizi yok ama vaktim az olduğuı için ve sabah akşam aynı zamanlarda aldığım için, fazla su içmek istemityorum o kadar.
  • Cursed Chico  (05.11.16 13:45:17) 
hepsini arada 15 dk kalacak kadar süre verip tok karnına alabilirsin
ama birbirinin suyuyla ilaç içilmez
1 tam bardak suyla 250 mL ile içmeni tavsiye ederim
geçmiş olsuuuun
  • yuzmebilmeyenbalik  (05.11.16 15:02:04) 
Teşekkürler hap tablet bitti. spreyi bıraktım. şurup da 10 gün sonra bozuluyormuş, onu da bıraktım. Düzeldi mi bialmiyorum zaten normalde de böyleydim de hala akıntı var mı, sinüzit var mı anlmak için tekrar gidecğeim sanırım.


  • Cursed Chico  (06.11.16 17:18:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.