[]

Kumaş almak (İstanbul) ve dikiş makinesi?

Kendi kıyafetlerimi kendim dikmek istiyorum. Bunun için tabi öncelikle basit ucuz bir dikiş makinesi alayım dedim 50 liraya falan buldum internette iş görür heralde sonuçta sadece kendime basit şeyler dikerim. Yine de dikiş makinesi konusunda bilgililerden fikir alayım bu konuda.
Bir de İstanbul'da nerde bulunur ucuz kumaş (öğrenciyiz haliyle...)? Eminönü diye tahmin ediyorum, malum her şey orada...



 
dikiş makinesi ne yazık ki çabuk bozulabilen bir alet, bu nedenle servis hizmeti ve yedek parçası uygun fiyatlı ve kolay ulaşılabilir olanı tercih etmekte fayda var. ve tabii ki bir klasik: singer.
semt pazarlarında ve bazı dükkanlarda toptan artan parça kumaş satılıyor, eminönü'nden çok daha ucuzdur fiyatları.

  • zen spider  (14.12.09 23:50:33) 
Salı pazarı'nın yerinde kurulan Cuma pazarında diğer pazarlardan daha fazla kumaş oluyor diye biliyorum.


  • Solak  (15.12.09 00:32:24) 
Pazar kalabalığını da hiç sevmem ki... Mango'daki kadın kalabalığından korkan bir kadınım ben o yüzden şöyle bir dükkan yok mudur pahalı olmayıp orta kalitede ucuz kumaş satan?


  • loralynn  (15.12.09 00:37:02) 
paranız büyük ihtimalle boşa gitti. 50 liralık filan makineler tamir içindir. elbise dikemezsiniz. her kumaşı dikebilecek makineler için doğru dürüst para ödemek gerekiyor.
tamir makineleri ince penye dışındakileri dikemez kolay kolay.

  • cereal killer  (15.12.09 02:31:38) 
Henüz almadım da öyle sonuçta profesyonel bir şeyler yapmıcam olmaz mı ki tühh :( Nasıl bir makine almalıyım o zaman?


  • loralynn  (15.12.09 02:39:00) 
öyle ufak pratik makinalarla en basitinden bi pantolon paçası bile katlayamazsınız. kot filan dikmez kesinlikle.

www.hepsiburada.com
böyle bişeyle elbise dikemezsiniz mesela

www.hepsiburada.com
böyle bişeyse istediğiniz herşeyi dikebilecek makinalar arasında en uygunlarından.
  • cereal killer  (15.12.09 02:50:54) 
Eğer durum buysa benim isteğim hayal olacak... İkinci el alsam nasıl olur? Nerden, nasıl alabilirim ki?


  • loralynn  (15.12.09 02:54:03) 
İstanbulda Anadolu yakasında Ümraniye-Çarşı da kumaşçılar var, Parça kumaştan metre ile kumaşa ve yanında bin türlü aksesuara kadar her şeyi bulabileceğin bir yer.Ayrıca Kadıköyde bir kaç yer var.
Bursa Pazarı, Çukurova, Sümerbankta ve çeşitli masrafçılarda da uygun kumaşlar bulursun.
Salı pazarı en iyi alternatiflerden biri.Vaktin olursa sabahları erken akşam pazarından bir kaç lira pahalıya kumaş alabilirsin.İstediğin renk ve baskılar için pazar ve Ümraniyedeki kumaşçılar iyidir genelde ihraç fazlası kumaşları satıyorlar.
Avrupa yakasında ise Zeytinburnunda kumaşçılar Toptancılar tramvay yolu üzerinde ama sen ara sokaktaki parçacılardan uygun fiyata kumaşlar bulabilirsin.
  • gdduman  (15.12.09 10:30:20) 
İstanbulda isen kumaş alabileceğin yerlerin başında gelir. www.yaglicatekstil.com
Aslına İstanbulda olmasan da alabilirsin, kartela, numune vs talep et önce bana sorarsan.

  • tor  (20.03.15 20:54:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.