[]

Şu müzik zımbırtısı nasıl sizce ?

230 watt Rms çok değil mi yav ? Doğru mudur ?

www.mediamarkt.com.tr


 
Bunlar bana hep 90'lardaki aşırı şekilli ama performanssız müzik setleri gibi geliyor. Gerçekten gerekli mi hiç emin değilim, ama 230 watt RMS'den ziyade yüksek sese çıktığında kalite bozuluyor mu ona bakmak lazım. Kaldı ki zaten 230 watt'lık bir sistemden tam performans almaya kalkarsan eve polis gelir.


  • polifonik osuruk  (27.10.16 11:32:01) 
sony olanları incele, hemen hemen aynı boyutta ama 2000 watt olanları var


  • killerbee  (27.10.16 11:47:25) 
Bakin watt ile cikacak sesin siddeti arasinda asikar bir baglanti yoktur. 30W rms bir sistemle 150watt bir sistemi bastirabilirsiniz.

Bir ses sistemi alacaginiz zaman bakmaniz gerekenler THD+N, dB, frekans sinirlari vs.dir kesinlikle watt degil.

Edit:Bahsettiginiz urunun teknik detaylarinda bunlara dair de hicbir bilgi bulunmamakta. Ne denli kalitede bir urun oldugu az bucuk belli.

O degil de Bluetooth 2.1 olan bir urune hi fi etiketi basmışlar. Ayiptir yeminle.
  • ameliee  (27.10.16 11:51:43 ~ 11:59:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.