[]

Kart Aidat Ücreti - Garanti

sabah sabah yine sinirimi oynattı bu Garanti bankası.

82,50TL kredi kartı aidat ücreti kesmişler. iade istiyorum, sadaka gibi 20TL'sini veririz diyor. Ben kalan borcumun tamamını ödesem, bu 82,50TL'yi ödemeyip kartı kesip atsam bir daha da kredi kartlarını hiç kullanmasam ne olur?

ya da daha kolay bir itiraz, tüketici hakları vs gibi bir çözümü var mı?

 
karta borç kaydedildiği için takipe düşer, yasal süreç işler.
madem kesip atacaksınız. blöf yapın kapatın kartı kullanmıyorum deyin. bi birime aktarıyorlar bazen.

direkt kapatsa bile 1 hafta 10 güne başka birim arayıp şu sebepten kapatmışsızın, geri açılım içine şu kadar puan yükleyelim diyor.

hiç biri olmasa da o ücreti ödeyip sonra itiraz edin hakem heyetlerine.
  • efruz  (27.10.16 08:43:55) 
blöf yapın +1 kartı kapatın deyin iade ederler parayı.


  • cekilmis gayfe  (27.10.16 08:44:46) 
3-4 sene önce bu bankadan aynı nedenle tüm paramı çekip kapatıyorum dedim , kapatırsan kapat dediler

kapatma dilekcesi verdim hesabı kapttılar sanıyorum
kartın guncelleme tarihi gelmiş eski adresime kart yollamışlar . sonrada arayıp taciz etmeye basladılar. aradan 4 sene gecmiş neden diye soruyorlar , telefona bakmasan arayıp duruyorlar . bakıncada daha usten biri arıyor galiba. kurtulmanın bir yoluda yok

blöf yapma kapatabiliyorsan direk kapa baska bankaya gec
  • bnmzz  (27.10.16 09:32:18) 
ben garanti bonus gold'un 95 lira aidatı olduğunu öğrenince kapattırmak istedim. bir birime aktardılar, 45 bonus yükleyelim dediler, kabul etmeyince kapattılar.

bilginiz olsun, garantinin flexi diye bir kartı var. onda aidat parası yok.

edit: bu olay 1 hafta önce oldu.
  • dedimmidemedimmi  (27.10.16 10:00:43 ~ 10:47:09) 
bildiğim kadarıyla maas hesabınızdan yapılan kesintileri geri isteyebiliyorsunuz fakat diğer hallerde geri vermeyebilirler. tüketici mahkemesine bir danışın.

kartınızı da iptal ettirmek istediğinizi söyleyin sebep olarak bu kesintileri gösterin. tüketici mahkemesi alabilirsiniz derse gidip ekstre alırsınız geçmiş kesintileri de tespit edip başvurursunuz.

geçmiş olsun.
  • idexo  (27.10.16 12:01:48) 
baska bir banka karti kullaniyorum, kart ucretini ilk aradiklarinda arayip neden aldiklarini sormustum, sozlesmenizde yaziyor dediler; bunu kabul edemeyecegimi soyledim; kart tutari kadar puan yukleyelim dediler, olur dedim; yillardir oyle devam ediyor :) not:harcamalarim biraz fazla o yuzden mi boyle oldu bilmiyorum


  • kamyonsans  (27.10.16 12:10:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.