[]

ultra zengin insan var mı hayatta ?

Çok merak ediyorum .Herşeyi satın alma gücünüz var. O zaman bu hayatta neyden zevk aliyorsunuz ? Çünkü bir müddet sonra hayatta bi hedefiniz ve sizi mutlu kılacak bir nokta olmuyor ..Şimdi düşündüm de sizi o zaman ne mutlu ediyor ?
Aylık kazancı 500 bin dolar üstü insanlar mesela ?



 
Var tabi, bir suru.

Motivasyonlari sadece para degil guc, yeni bir seyler uretmek ve insanliga faydali olmak oluyor gozlemledigim kadariyla.
  • crown  (26.10.16 23:58:12) 
tabi var. ucagi, yat'i olan her insani bu kategoriye koyabiliriz. cunku belli seviye jet ve yat demek, sadece zevk icin ekstradan 3,5 kisi calistirip hayvani park, kira vs..bilmem ne ucretleri odemek demek.

velhasiz kelam. 500 bin dolar geliri olan cok insan var; ama onu harcayacak yada keyfini cikaracak bir durum olmuyor. senin benim taksiden aldigimiz zevkin aynisi oluyor onlar icin.
  • mayeskuel  (27.10.16 00:01:34) 
çok parası olan insanlar bu parayı güce çevirmeye çalışırlar. hani hep düşünürüz ya, ulan 10 milyon dolarım olsa bi daha hayatta çalışmam yer içer keyfime bakarım. öyle olmuyor demek ki. kazandıkça kazanmak istiyor insan. o parayı insanları yönetme gücü olarak kullanmak istiyor. en top noktaya ulaşsa bile, orada en uzun süre kalma hedefi olacağından yine hedefsizlik olmuyor.

ayrıca böyle bir şey olmasa bile, hayattan nasıl zevk alıyorsun lafına katılmıyorum. hayattan zevk alma olayı az ya da çok para kazanmayla alakalı bir şey değil. ayda 1 milyon dolar kazanırsın ama birden canın ispanyolca öğrenmek ister. ya da kendi adıma söyleyeyim, asla edineceğim bilgiyle mutlu olmayacağım. çünkü dünyada edinilecek olağanüstü sayıda bilgi var ve biz ancak okyanusta damla kadarını öğrenebileceğiz.

o yüzden eğer o kadar param olsaydı ve de güç elde etme hırsım olmasaydı boş zaman satın alırdım. en önemli şey o çünkü. bir gün boş vakte övgü isimli bir şey yazıcam cidden.
  • pilavmaker  (27.10.16 00:24:03) 
  • goodz  (27.10.16 00:47:56 ~ 00:48:38) 
marjinal fayda oranı diye bir şey var.
aldığı zevk sürekli düşüyor.

örneğin senin gidip bi iskender yemenden aldığın zevki adam ne yerse yesin almıyor olabilir diyeceğim de çok saçma olacak amk.
  • lonelyman  (27.10.16 01:36:18) 
çingeneye sormuşlar, çok zengin olsan ne yapardın diye, soğanın sadece cücüğünü yerim demiş. Fakirlik ruhuna işlemiş, hayallerin bari sınırsız olsun. Aylık kazancın 500bin $'sa ve bu soruyu sorduysan saygılar.


  • kimlanbu  (27.10.16 09:39:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.