[]

Kötü ruhları çağırıyorum. - yemekte istenmeyen kişi

olay şu sevgili cehennem melekleri,
yarın bir yemek organize ettik şirkettekilerle ve şirketten ayrılanlar da var bu yemekte..
ama bi isim var ki kimse istemiyor bir kişi boş boğazlık edip çağırmış ve geliyorum demiş.. bu kadar kişinin kendisini istemediğini bildiği halde. kısaca huzur s*ken..
bunun gelmesini nasıl engelleriz?
ne yapardınız? ne yapabiliriz?
arayıp 'sen gelme ulan ayı' demek geldi ama arayamıorm amk..
napabiliriz? bi akıl verin allasen

 
yahu bu kadar istenmeyen insana gelme demekten niye çekiniyorsunuz ki zaten kimse istemiyorsa kötü biridir ne hissedeceği niye umrunuzda (en azından sizin açınızdan)


  • eksi sozlugun tatli insani  (26.10.16 21:10:59) 
sktrolup gittiği firmayla iş yapıyoruz, neredeyse iş ortağımız.
@eksisozluguntatliinsanı

  • erty_ksk  (26.10.16 21:14:51) 
niye istenmediğinin somut bir nedeni varsa arayıp şu haltı yediğin için çoğunluk seni istemiyor de olsun bitsin.

edit: ya da o ağzından kaçıran arkadaşı kurban edip acil bir iş için, başka program için adamı çağırmasını sağlayabilirsiniz belki.
  • hkaan  (26.10.16 21:16:03 ~ 21:17:03) 
o zaman ortamda kimse onunla muhabbet etmeyecek. istenmediği yere gelecek kadar yüzsüz biriyle muhabbet edilmese de koymaz ya gerçi sıkıntıdan patlasın ibiş :)


  • eksi sozlugun tatli insani  (26.10.16 21:19:23) 
suradan anonim bir mail yazin gonderin

www.gizliemail.com

icerik: la noolum hic kimse seni sevmiyor, bi eseklik yaptik seni davet ettik ama gercekten sevilmiyosun... bence sen bu yemege gelme

imza: herkes iyi sen kotu

not: oha yarin is arkadaslariyla bir yerde yemege gidicez, yoksa ben miyim lan bu istenmeyen adam?
  • exlibris  (26.10.16 22:05:11 ~ 22:06:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.