[]

Topaklanmayan Whey Protein Tozu

Supplement konusunda cahil degilim, ama hepsini denemedigim icin deneyiminize guveniyorum.

2 tane kriterim var; topaklanma olmasin, ve tadi guzel olsun (gerci oznel oldugu icin cok sallamiyorum tad kismini)

Su ana kadar kullandiklarim
*Hardline - Tadi les otesi
*Dymatize ISO 100 - Her seyi iyi ama gereksiz pahali
*Weider - Topaklanma Yapiyor
*Optimum Gold - Uzun sure bunu kullandim, son aldigimda tadi igrenc geldi. Kutu acilmamisti ama bozuk muydu neydi bilemiyorum sogudum.

Siz ne kullanyorsunuz, hangisini onerirsiniz?

 
my protein aldım aroması yok gayet güzel içiliyor. topaklanma oluyor allahın emri. shaker ile çalkalayınca çözülüyor tabi.


  • cekilmis gayfe  (26.10.16 16:16:01) 
@cekilmis gayfe, benim Weider'de saatlerce sallamama ragmen topaklanma cozulmuyor, inanilmaz mide bulandirici oluyor o topak.

Soruya ekleme, xpro kullanan var mi? Tad - topaklanma durumu nasil?
www.protein7.com
  • elon  (26.10.16 16:18:46) 
ben de bu topaklanma olayına takılanları bir türlü çözemiyorum:) yani çalkalayınca gidiyor zaten topaklanma sorun nedir? topaklanmayan toz görmedim ben az da olsa topaklanıyor ama bu bir sorun değil yani demek istediğim bu.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (26.10.16 16:19:53) 
xpro kullanıyorum ben, tadı güzel (çilekli), topaklanma da olmuyor salladıktan sonra. 30-45 saniye arası çalkalıyorum, gayet güzel karışıyor suya.


  • nathanieltroy  (26.10.16 16:22:25) 
Optimum Gold - hiç topaklanma olmuyor ve tadıda çok güzel.


  • awareim  (26.10.16 18:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.