[]

Amerikadan gelip kediyi alıp gidecekler

www.eksiduyuru.com


Burda da biraz bahsetmiştim. Aylar önce vegan turist arkadaşlar geliyor istanbula. Kaldığı otelin önünde yavvru kedi sırnaşıyor bu arkadaşlara ve odasına alıyorlar çünkü yavru, oyuncu ve çok sırnaşık. Otelden, airbnbde ev bulup oraya çıkıyorlar kedi için daha rahat olsun diye.

yuvalandıramıyorlar kalacakları son güne kadar.Bir kaç gün daha uzatylrar hatta kalma süreerini ama olmuyr. airbnb ev shibi , bakabileceğni, ailesinin çok baktığını söylüyor aile evinde.

GÜvenip veriyorlar ona. Aslında amaçları götürmek ama yavru olduğundan kısırlaştırlıamıyor. o yüzden de yasalar gereği abd almıyor ülkeye. yani en az 2-3 ay geçmesi gerekiyormuş.

Bir şey olursa gelip alacaklar ya da 3 ay sonra alacaklar, tam o konda emin değilim. Ama gözleri hep üstünde. Ben de belki kalacak yer bulabilirdim o ev sahibi olmasaydı.

ben 2-3 ay letişim kurmuyorm abdlilerle. sonra öğreniyorum ki 1 ay sonra kediyi bırakmış ev sahibi. Abbdlilerle iletişimi koparmş cevap atmamış. Bayağı üzülmüşler korkmuşlar bir şey mi oldu. En fazla bıraktığı yeri öğrenebilmişler ama o da yalan bir adresmiş.

Daha sonra ben devreye girdim ve buldum kediyi şansa. Parkta hala, dün gördük. Daha almadım. Gelip götürecekler emin oldukta sonra çip numarasından.


Ben de veganım ve kedi köpeklerin eve hapsedilmesi benim de hoşum gitmiyor ama dışarısı güvenli değil kedi ve köpek için. YOllarda ölenler, çöpten yerken cam kırığı, zehirlenenler filan. O sebeple evi güvenli buluyorum.

Burda durum daha başka. ordan gelecek alıp gidecek ve götürecek. Burda belli ki 1-2 aydır parkta yaşıyor. Kedi bu snuçta, alışır gideceği ülkeye de ortama kültüre de.

Haberi verdim fotoları attım, bayağı sevindiler. Çok hoş bir şey gerçekten bu kadar üstüne düşmeleri para vs den çekinmemeleri ama niyeyse bir takım şeyler var kafamda acablar belki. Aslında doğru şeyi ypaıyorum. Belki yarın öbür gün bir arabanın altında kalacak bir şey olacak, bir bakıma doğal yaşayışa müdahale denebilir ama arabanın doğalyaşayışta yeri yok işte.

ÖYle yazmak istedim belki bir kaç yorum gelir.

Yapacğaım şey tabi ki en iyi şekilde kedinin gitmesini sağlamak. O konuda tavrım net olacak.

Düşnüüyorum ben napardım. O ülkede sahiplendirmeye çalışırdım ama kediyi bırakan ev sahibi gibi bir olay varken nasıl güvenirdim ki.

Ülkelerinde de muhakkak bir sürü kedi var bakıma muhtaç. Belki bu biraz kafama takılıyor.

 
kediyle duygusal bağ kurmuşlar, artık o herhangi bir kedi değil ki. kafaya takılan şey ne anlamadım. sahiplensinler işte ne güzel.


  • peggy  (26.10.16 13:30:03) 
kediyle bağ kurmuşlar anlaşılan, ben taşınırken kedilerimden birini geldiğim şehirde kaybedip günlerce ağlamıştım. burada da bir sürü kedi var diyemiyor insan. kedi sevgisi bambaşka bişey, kısa sürede aile bireyi gibi oluveriyorlar, bağımlılık yapıyor keratalar. vegan olmadığım halde böyleyim, ki bahsettiğiniz insanlar veganmış.


  • jonestown  (26.10.16 13:43:19) 
özet; veganlar, veganız, veganım,veganım,veganım


  • Big bada bum bum  (26.10.16 22:45:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.