[]

şu karyolanın altını nasıl gizleyebilirim?

fotoğraftakine çok benzer bi karyolam var küçük odada. evdeki fazlalıkları altına saklayıp bi de etrafına yatak eteği mi baza fırfırı mı ne denen zımbırtıdan takıp alttaki dağınıklığı gizliyordum eski evdeyken. taşınırken yatağın etrafından çıkarmayı beceremeyip yırtmışlar eşim de çöpe atmış evdekini. kapıdan girince direkt de o oda ve yatağın altındaki dağınıklık fazlasıyla göze batıyor. yeniden alayım dedim o yatak eteklerinden ama odanın dekorasyonuna uygun olarak siyah ya da beyaz almam lazım diğer renklerin hepsi çok alakasız kalıyor. eminönünde ve internette bakmadığım yer kalmadı neredeyse, hiçbir yerde bulamadım. kalan yerlerde de turuncu, fıstık yeşili falan kalmış.

işin acilli kısmı cumartesi günü evde kardeşimin nişanı olacak ve orayı bi şekilde gizleyip göze hoş görünür hale getirmeliyim. yatağın altındaki o açıklığı başka ne şekilde kapatabilirim? fikir verirseniz çok sevinirim aklıma hiç bişey de gelmiyor çünkü.

cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

 
Yatak tek kisilikse Yatagi duvara dayayip cift kisilik yatak ortusunu acikta kalan kismi kapatacak sekilde ortebilirsiniz.
Ya da fazlaliklari o gun icin kapi arkasina falan ust uste koyup uzerine guzel bir sey ortebilirsiniz belki.

  • kassiopeia  (26.10.16 11:54:31) 
bana sorarsanız fırfır vb. şeyler yerine renkli kutular koyun yatağın altına. hem çıkarıp temizlemesi kolay olur, hem aradığınızı daha rahat bulursunuz (kutuların üstüne küçük notlar yazarsınız) hem de renkli renkli güzel görünür.


  • orient blue  (26.10.16 12:07:36) 
Şöyle bir şey alabilirsiniz aslında;

www.tchibo.com.tr

Yada bunlar gibi;

www.gittigidiyor.com
  • huzunbaz palyaco  (26.10.16 12:09:41 ~ 12:10:39) 
perde gibi 30 cm uzunluğunda lastikli kumaşla kapatabilirsin


  • rastinon  (26.10.16 12:13:01) 
1- büyük bir çarşaf örtüp bol kısmıyla aşağıyı kapatabilirsiniz.

veya

2- ölçülerini alıp bi terziye gidip (3-5 metre kumaşı da siz alırsanız daha güzel olur, terzinin elindekilere mahkum kalmazsınız) fotoğrafı gösterip aşağısı için kapatacak şekilde bir şeyler dikmesini isteyebilirsiniz. en geç ertesi gün size verir.
  • yemrem  (26.10.16 12:13:07) 
kumaş alıp terzıye ölçüleriyle verin bes dk da diker


  • hernezıkkımsa  (26.10.16 13:26:04) 
yatak örtüleri kapatıyor zaten, ama ayak ucunda demir varsa olmaz tabii.

ya da hasır sepetler var, onlar güzel duruyor.

o da olmazsa terzi +1
  • peggy  (26.10.16 13:52:29 ~ 13:52:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.