[]

Israil araç kiralama

Selamlar,
Israil'de 4 gün için uygun fiyata araç kiralayabilecğeimiz güvenilir bir firma biliyor musunuz?

West Bank'e falan da geçmeyi planlıyoruz. İlk defa gideceğimiz için araç plakaları falan değişik midir, bir taraftan diğerine geçmek problem olur mu bilmiyoruz...
Şİmdiden teşekkürler yardımlar için..

 
West bank'tan kastinizi kudus ise, orasi için bir sorun olmaz. hatta olu Deniz'e kadar gidebilirsiniz. ancak filistin bölgesine (duvarlarla çevrili bölgeye yani) girmek istiyorsaniz, onu sormanizda yarar. zira ona pek izin vermiyor firmalar.

sinira kadar gidip, taksiyle diğer tarafa devam edebilirsiniz. ama bu durumda, aracinizi ne yapacaksiniz sorusu cikiyor ortaya.

ayrica, gitmeden rezervasyon yaparsaniz, daha iyi olur.
sixt veya hertz kullanabilirsiniz.
cogunda günlük km limiti oluyor, buna dikkat edin.
ayrica, tünel ve otoyol ücretlerini de sorun bastan.
navigayon için tablet vereceklerdir, muhtemelen. o isinizi gorur. ama turkceye veya İngilizceye çevrilmesini isteyin.

kalacaginiz yerlerin civarindaki ücretsiz parklari sorun mutlaka, aksi halde park ettiğiniz yer ücretli cikabilir ve sabah camda bir ceza makbuzu bulabilirsiniz.
  • for the record  (26.10.16 10:59:57) 
israil de kullanılan 3 tane araç plakası türü var. sarı beyaz ve yeşil. bunlardan en kapsamlısı sarı plakalar.

2 defa israile gittim bir çok yerini gördüm west bank dahil. araç kiralamak yerine halktan insanlar bulup onların aracını kullanmıştık ücret dahilinde. Yanlış hatırlamıyorsam araç kiralarken şirket sizin gideceğiniz alanı sınırlı tutuyor. West bank tarafında özellikle filistin bölgesine girmenizi yasaklıyor. bunu kiralamadan önce mutlaka belirtin.

lut gölüne mutlaka gidin, jericho şehrine uğrayın. türk olduğunuz için biraz sıkıntı çekeceksiniz ama bu duruma aldırmayın biraz bekletiyorlar ama sonunda bırakıyorlar.
  • al basmadan donu var  (26.10.16 11:18:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.