[]

Düşünce akışım durdu sanki

İki kelimeyi yan yana getiremiyorum aklımda, ama zihnimin çok taze olduğunu hissediyorum. Eskiden uyuyup aklıma takılan şeylerden kurtulabiliyordum ama özellikle son 1 haftadır bir düşünceden 30 saniye sonra sıkılıyorum. Hiçbir şey yapasım var mı yok mu onu bile bilmiyorum/anlamıyorum. Düşüncelerimde bir kopukluk var. 5 tane film değiştirdim sıkıntıdan en fazla dayandığım 5 dakika sürmedi. Sanki beynimin bir tarafı durmaksızın düşünüyor bir iç ses var ama bir tarafı bomboş. Bir o tarafı dinliyorum bir bu tarafı. Ben kendimi bile anlamıyorum yazıdan bir şey çıkarmamanız olası. Ne bileyim öyle işte, siz de ruh halinizi paylaşın bir şey yapın durgunluktan ölebilirim, canım sıkıldı galiba, temiz hava mı alsam ?




 
birkaç aydır tarif ettiğin gibiyim. bunu yazarken kendimi zorlamam gerekiyo. niye bilmiyorum, sebep de bulamadım buna sonra aramadım da. ben de kendime amaan bu boşluğa durukluğa erişmek için millet alkolik oluyo ot mot peşinde koşuyo bak seninki kendiliğinden oldu kurcalama bırak


  • dafaisss  (26.10.16 00:59:40) 
1 hafta hiçbir elektronik alet kullanma. Havası temiz bir yerde tstil yap, kitap oku düzelirsin


  • glamdr1ng  (26.10.16 01:05:02) 
tam olarak böyleyim. hatta bir şeyler sorucak oluyorum suraya yazmaya üşeniyorum. mesela cevap olarak daha bir şeyler yazmak istiyorum yazamıyorum. ( ama bunu yazdım ooo)

mevsimden olabilir mi.............
  • yuvarlanantencereninkapagi  (26.10.16 01:12:34) 
Beynimin bir tarafı son devirle çalışıyor sanki. Diğer tarafı orayı pek sallamıyor. Arada bir tarafım nezaketen "pardon?" diyor ama düşüncenin başını hatırlmaya çalışırken sonunu unutuyor. Yatamıyorum, bir saat sağa bir saat sola dönüyorum. Sanki otursam 15 saat ders çalışacak kadar temiz bir zihnim var ama stabilite yok. Neşe, keder hepsi geçer, bize kar kalan nedir bu dünyadan ?


  • Golden Ratio  (26.10.16 01:12:37) 
bence kendinle çok başbaşa kalmaktan oluyor bu. bizim kimyamıza ters aşırı yalnızlık. sürekli meşgul olacağın vaziyetler içerisine girersen, sosyal olmaya da özlem duyarsın belli bi süreden sonra ve hatta belki de meşguliyetin sana bi sosyallik yaratır.


  • the feel good  (26.10.16 01:12:49) 
Tencere, evet mevsim olabilir, olamayabilir de. Ya da mevsim dengesizliği mi desek bilemedim. Dün aslında çok yoğundu. Okula gittim, rastalı ablalara kondisyon bisikleti sattık, spotçularla tartıştık, ders çalıtşık falan ama bir şeyler eksik gibi.


  • Golden Ratio  (26.10.16 01:18:05) 
Doğada kamp yap.


  • hasmetizm 2046  (26.10.16 07:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.