[]

siverek'te askerlik

ablamın nişanlısı askerliğini yapmak için kısa dönem urfa siverek'e gitti. henüz kendisinden pek haber alamadık ama ablam bir kaç güne kadar elinde olması için bir mektup yazmak istiyor. zarfın üstüne adını ve alayını yazmak eline geçmesi için yeterli olur mu acaba? posta işleri nasıl işliyor askerlikte?




 
kısa dönem olduğunu belirtsin dönemiyle birlikte. ama acemilik bitmeden mektup alabiliyorlar mı emin değilim.


  • mahallenindelisi  (14.12.09 19:34:35) 
bence vazgecsin.. mail atsın h.sonu cıkınca okur... mektup cok dolasır ellerde, okunur.. hos olmuyor


  • Söyük  (14.12.09 20:52:05) 
Birliğine göre mektubun ulaşıp ulaşmaması değişir. Er eğitim tugayı gibi 10.000 kişinin bulunduğu bir yerse alay yetmez, tabur, bölük filan da yazılması gerekir, yok 100-200 kişilik bi yerse alay adı yeterli olur...


  • selimse  (14.12.09 21:53:21) 
bir miktar parayı havale edin önce ve mektubu da onun adına doğrudan postaneye gönderin. yemin etmemiş olsa dahi para çekecekleri zaman postaneye çıkartıyorlar grup olarak. o arada mektubunu da 1. elden teslim alır. Yoksa çok okunur o mektup. Tabi göndermeden önce bilgisi olması lazım postaneye parasının ve mektubunun geleceğinden. Mektup geleceğini çaktırmasın, o arada sorar gelmişse mektup atar kargo pantolonunun cebine. Tuvalette ya da koğuşta okur. Yazık lan :)) Allah kavuştursun.


  • ace_mi6  (15.12.09 01:11:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.