[]

sacmasalak gönül işi +25

selam ahali,
internetten baya konustugum biriyle gorustum. ama daha ilk gorusmede belki de durust davranarak eski sevgilisini bi turlu unutamadıgını ve son dönemde tekrar bi konusma yapacaklarını vs soyledi. ben de cocuktan aslında hoslandım ama bu noktadan sonra kafamdan yazış ihtimalini cıkardım. sonra da gorustuk ve gorusme talepleri hep ondan geliyordu, ben daha az bi frekansa cekmeye calısıyordum vs. şimdi klasik haliyle dusunursek eleman bu belirsizlik ve yıkım ortamında beni araya alıyor gibi gorunuyor. benim kendimi su noktada tutmam mantıksızlık. öte yandan cok hoslandım gerçekten, ve az bulunur turde bi insan. yani beni kullanacak ya da egosunu tatmin ediyor gibi ihtimaller hiç aklıma gelmiyor cunku vicdanına guveniyorum. cok cok fazla konustuk. önceki gorusmelerden birinde konuyu eski kız arkadas mevzuna getirmeye calıstım gelmedi. illa herşeyi kurallara mı baglamak zorundayız, aramızdaki iletişim iyiyse böyle gitsin diyor. iyi diyor da ben baglanıyorum. yarın öbürgün kız gel dediginde koşa koşa gitmeyeceginin garantisi yok. yuzyuze cok gorusmedik, şu an için kızla ilgili bi yorumda bulunmam da itici olacak. hiç bu kadar arada kaldıgımı hatırlamıyorum. kız da ruh hastasının teki, ne gorusuyor cocukla ne yakasını bırakıyor. sürekli instagramdan şiirli göndermeler falan. tabi ben bunları ustun stalk yetenegimle farkediyorum. cocuk da zaten kızı cok fazla sevdiginden de bahsetmişti. bana da cok iyi davranıyor, dedigim gibi onun gibi bi insan tanımadım ve tanıma ihtimalim oldugunu da dusunmuyorum. resmen içim acıyor. ne yapmam lazım?



 
çocuğu gözünde niye bu kadar büyütüyorsun ki.
İlk görüşmede eski sevgilisinden bahsetmiş bu ne kadar dürüstlük sayılabilir bence seni umarsamadığının göstergesi .
Oda konuşmaktan zevk alıyor,yada bir boşluk içinde . konuşuyor seninile ama ilerisi için bir şey düşünmüyor bence
  • bnmzz  (25.10.16 17:07:00) 
'onun gibi bi insan tanımadım ve tanıma ihtimalim oldugunu da dusunmuyorum.'

böyle düşüncelere girip kendinizi harcamayın. cidden üzülüyorum bu tarz fikirlere. çocuğun şuan başkasına olan sevgisi seni takıntılı yapıyor, çocuğu elde etmek istiyorsun farkında olmasan da, sevgisi ilgisi sana olsun istiyorsun. eminim öyle bi kız olmasa bu normal bi flört süreci olsa yine hoşlansan da bu kadar takmayacaktın kafaya. akışına bırak, olacaksa olur olmayacaksa sen kendini parçalasan yine gider o çocuk.
  • jonestown  (25.10.16 17:15:35) 
jonestown, dedigin zahirde cok dogru. ama ben bunu takıntı yapacak ya da ego savasına girecek kafada biri degilim. zaten basta bunu duyunca yazıs ihtimali silmiştim, ama tanıdıkca onla iletişimimi kaybetmek cok korkunc bi secenek gibi gorunmeye basladı.


  • art vandaley  (25.10.16 17:20:06) 
yedektesin +1
instagram'da siirli gonderme ile birine hala kapilip kalmis bir erkekten daha iyisini bulabilirsin eminim, instagram'da siirli gonderme ne abi?
eger bahsettigin kadar vicdanli ve iyi bir insansa al karsina konus, tamam kurallara baglamayalim ama ben senden cok hoslaniyorum ve aranizda bir sey varsa ben cok uzulecegim bu nedenle net ol de, kimse kimseye omur boyu seninle olacagim diye soz veremez elbette ancak su anki durumu durustce anlatmamasi icin bir neden olmamali.
  • kassiopeia  (25.10.16 17:28:33) 
Kimse az bulunan türden değildir. Milyonlarca insan var.

Erkek kadını kaybedince(severken) yaradılışı gereği insanlığın ilkel dönemlerinden miras kalan psikolojiye giriyor:"ganimet" psiklojisi. Bu hissiyat sonucu ağır atlatirlar severlerken ayrılırlarsa. Hem toplumun kendilerine biçtiği erkeklik rolü hem de kadına sahiplik sebebiyle.

Önce bunu bilmek gerek. Erkek sevdiyse ona gidecektir. Kendine haksızlık etme. Hatta ayrılıp boşandıktan sonra bile eşinin başkasiyla birlikte olmasini kendisine yediremeyen erkekler vardır bilirsiniz.

Hemen gidip 6 ay sonra başkasıyla evlenen erkekler de bunların sonucu. bunun sebebi esasen o ilkel yaradilis psikolojisindeyken ilk tanıştığı kadına 4 elle sarılan adamın aşık oldum sanmasıdır. Halbuki adam "etki alanım tecavüze ugradı" hissiyatından kurtuluyor. mevcut sevgilisiyle alakası yok.

Demek istediğim o adam o kadına ihtimal bulduğu an dönecektir. Niye bunu kendinize reva görüyorsunuz ki?
  • karacigerim vur kadehlere  (25.10.16 17:39:30) 
@art vandaley

çok yakın bir arkadaşım, sevgilisi olan bir erkekle beraber. başta aynı senin anlattığın gibi başladı olay, çocukla geçirdiği vakitten çok zevk alıyordu. her gün görüşür oldular. çocuk açık açık diyordu sevgilimi seviyorum ayrılmamız zor vs diye ama arkadaşıma da müthiş ilgiliydi. zamanla bağladı kendine. çok ciddiye almadı arkadaşım bu durumu, kaybedemem onu dedi. şuan sevgiliden bir farkları yok, gezme tozma seks her şey var ve arkadaşım bırakamıyor çocuğu. çocukta seviyor ama o yıllanmış ilişkisinden de vazgeçemiyor. bir meçhule doğru yol alıyorlar. her gün düşünmekten kafayı yiyor arkadaşım da. çocuğa da belli edemiyor bitmesin diye. ona kalsa o da asla böyle bişeyi kabul etmezdi, yapmazdı ama şimdi durum bu. yani kapılma derim, ilerlemeden söyle niyetini. yoksa işler çok karışıyor.
  • jonestown  (25.10.16 17:44:41) 
Yarın öbür gün kız gel dediğinde koşa koşa gitme ihtimalini düşündüğün biriyle sadece onun gibisini bulmam, benle egosunu tatmin edecek karakterde biri değil diye neden beraber olasın ki?
Seninle beraber olmak istediğinden %100 emin olmayan veya senin emin olmadığın kimseye vaktini harcama. Yalnız kal, aşk acısı çek ama harcama kendini.
Yine de samimiyetine güvenip konuş dilersen. Ben seninle güzel bir beraberlik yaşamak istiyorum ama sen buna hazır gözükmüyorsun. Bu şekilde seninle görüşmek, konuşmak beni üzüyor, sen de ne istediğinden emin olana kadar görüşmeyelim de ve kalk git masadan. Net. Ve inan bana kaybedeceğin hiçbir şey yok. Bir ihtimali elemiş olursun en fazla.
  • dijalli  (25.10.16 17:46:32) 
cok guzel yorumlar var, tek tek tesekkur ediyorum. yalnız 2 nokta var, kafanızdaki klasik kalıpların dısında dusunmek icin anlamlı olacagını dusunuyorum. eleman hakkaten ataerkil kafada biri degil, kız bu arada birileriyle olmus falan bunu da takmıyor. kızın şiirlerine laf eden olmus, ben ki normalde şiirle pek aram yoktur kızın yazdıklarını keyifle okuyorum:) şiirden cok kelime oyunlu seri cumleler gibi. neyse.

ancak direk konusma mevzusunda herkes hemfikir gibi. ben buna hakkım olmadıgını dusunmustum, bi de sanırım içten içe uzaklastırmaktan korktum. 1 aydır tanıstıgım, dısarda 4-5 kez gorustugum birine böyle konusma hakkım var mıdır? var diyorsanız sizi dinleyip bi cesaret giricem mevzuya
  • art vandaley  (25.10.16 17:53:45 ~ 17:56:18) 
Senin duygularından bahsediyoruz burada, tabiki hakkın var. Ne hissettiğini, neler beklediğini söylemeden olmaz zaten.
Uzaklaşacaksa da şimdi olsun. Daha uzun sürüp kendini kaptırmadan sen de görmüş olursun.
Ben adam hakkında yorum yapmıyorum. İkili ilişkilerde insanlar buna çok takılıyor. Ben seni konuşuyorum. Adam çok iyidir, çok düşüncelidir vs. şu an bunlar önemli değil. Önemli olan bu durumda adamın şahane bi insan olmasından bağımsız senin neler hissettiğin, sana yaşattıkları.
Bu gidişat seni mutsuz ediyor, içini kemiriyorsa karşındakinin karakter sahibi 10 numara bi insan olması sonucu etkilemiyor.
Sen sana iyi geleni yapmalısın. Sana değer veren değil, sana hakettiğin değeri veren ve bunu sana hissettiren bir insanla beraber olmalısın.
Böyle hissediyor musun?
Hissetmiyorsan konuşmalısın. Adam sana bu değeri veremeyecekse de gitmeyi göze almalısın.
Bekle, bana destek ol falan derse de asla kabul etme. Onun aşk acısını dindirecek kişi sen değilsin. Onun aşk acısı geçip eskisini unutana kadar yanında bekleyemeyecek kadar değerli senin zamanın ve duyguların bunu unutma. Daha da konuşmak istersen özelden yazabilirsin.
  • dijalli  (25.10.16 20:06:01) 
Yedek oyuncu sendromu.

Yapma yoluna bak.
  • gozu acik sevisen yahudi  (27.10.16 19:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.