[]

nasıl popüler bir insan olunur?

Çevrelerinde popüler olan insanlar neye göre oluyor sizce? Çok yetenekli ve nitelikli olduklarını sanmıyorum.




 
benim gözlemim:
1-) müthiş özgüvenleri var
2-) ağızları laf yapıyor
3-) kırılgan alıngan değiller

böyle olunca arkadaş sayısı artıyor. popüler oluyor.
  • cedex  (25.10.16 14:46:08) 
nasıl olunur bilmem ama ne zaman olunacağını söyleyebilirim.
kendini beğendirmek için çabalamadığın,
kendin olduğun,
kimseyi takmadığın,
ve abartmadan bir miktar özgüvenle karışık burnu havada olduğun zaman
it happens.
  • sparkle kiddle  (25.10.16 14:56:43) 
aptal olduğunda otomatik popüler olursun.


  • pinkpeony  (25.10.16 15:07:34) 
bazen popüler olduğum dönemler oldu, ağzın laf yapması bunda epey etkili.
popüler bir arkadaşım biraz burnu havada. hatta bazen ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya durumu da oluyor ama çaktırmıyor pek.

  • senolll  (25.10.16 16:42:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.