[]

Takım elbise yerine...

arkadaşlar merhaba...

kasım ayı içerisinde sözleneceğim, kız alıyoruz yani :) ancak ben hayatım boyunca hiç takım elbise giymedim, gittim denedim rahat edemedim absürt hissettim...ben nasıl bi kombin yapayım da hem şık olayım hem de takım elbiseyi aratmasın...beni yönlendirin lütfen...

teşekkürler şimdiden...

 
beyle
www.google.com.tr

spesifik de vereym
dfcdn.defacto.com.tr
s-media-cache-ak0.pinimg.com
bunlar iyi bence
  • kaputt  (25.10.16 13:21:10 ~ 13:23:17) 
kendini garip hissetmen normal ama dışarıdan kötü görünmediğine emin olabilirsin. takım elbisenin yakışmayacağı çok az erkek vardır. genel anlamda en sıradan tipli adamı bile biraz bir şeye benzetir takım elbise :) bence şık bir takım almak daha iyi olur smart casual yerine.


  • nathanieltroy  (25.10.16 13:25:25) 
valla standart birey olsam neyse de şişmanım.. 181, 110 kilo bir insanımsıyım :)


  • gkhT  (25.10.16 13:28:23) 
en güzeli hatun kişinin fikrini almaktır. genelde hem seni hem kendini hem de aile ortamını kurtaracak kombini bulur onlar.


  • helenart  (25.10.16 13:31:38) 
ben nişanlandığımda 115 kilyodum. boyum senle aynı.
eğer güzel bir takım seçersen filinta gibi olursun sorun yok :)

  • teritori  (25.10.16 13:33:54) 
Takım giy, daha önce giymediğin için garip geliyor, hatun kişisinin fikrini de al, işe yarar önerilerde bulunabilir.


  • elikası  (25.10.16 14:02:00) 
Takım +1
Kızın fikrini al +1
Hangi markalar öyle yapıyor bilmiyorum ama konuyu iyi bilen, müşteriyle uzun uzun ilgilenip uygun kalıbı kesimi önerecek yerler olmalı, mutlaka vardır. Oralara gidip hatun kişisi ve satış danışmanı kombosuyla bulunur.
  • kobuzchu kiz  (25.10.16 14:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.