[]

Bimer'e yapılan şikayetin

Kaynağını öğrenebilir miyim?

Dükkanımın ruhsatı ile ilgili şikayet alınmış. Bunun üzerine kapattılar dükkanı...
Var mı öğrenmenin bir yolu?

Şimdiden teşekkürler

 
şikayet edenleri ortaya çıkartsalar, kimse korkusundan kimseyi şikayet edemez.
Ruhsatına aykırı iş yapıyorsan kapatılırsın bu kadar basit
şikayet edeni bulup, dövmek, tehdit etmek çözümün değil.
  • Corc  (25.10.16 11:43:47) 
ilgili kurumun bilgi edinme biriminde çalışanı tanımıyorsan, ögrenemezsin yasal olarak. o da sana söylemez aslında iş ahlakı varsa.


  • akatreil  (25.10.16 11:45:39) 
ne dükkanıydı.


  • imbat  (25.10.16 12:01:30) 
Bimer'den bile şikayet olsa gerekçesi sunulmadan dükkan kapatma gerçekleşemez. Kapatma sırasında kapatma gerekçesini mutlaka bildirmişlerdir. "Şikayet geldi kapatıyoruz" diye bir şey olmaz. Sebebini bilmezseniz ilgili kanun yoluna itiraz olarak başvurmanız da mümkün olmayacaktır.

Kuruma başvurup ilgili şikayet dosyasından bir örnek isteyebilirsiniz. Ama şikayet edenin kimliğini açıklamayacaklardır. Eğer evraklar arasında isim vb bilgiler yazıyorsa üstünü kapatıp öyle örnek alıyorlar. Belediye tarafından kapatıldıysa belediyeye yazılı bir başvuru yapıp evrak kayıt nosu almayı da unutmayın.
  • mazeret dilekcesi  (25.10.16 12:07:44) 
Hemen saldırıya geçmişiz. Teşekkürler.
Dükkan benim değil artık. Eskiden ortağıydım. Payımı alıp ayrıldım. Şimdi bimer şikayeti ile kapatıldı ve eski ortağım benim şikayet ettiğimi düşünüyor. Olmadığını bildiğim halde öğrenmenin bilmediğim bir yolu olur mu diye sormak istedim. Sonuçta dükkan benim olmasa da dayımın. Yine de sağolun bilgin veren arkadaşlar. Siz de sağolun taşlayan arkadaşlar.

(Biliyorum soru cümlesi yok ama bu açıklamamı silmezseniz de sevinirim ekşi duyuru moderasyonu)
  • deadwampir  (25.10.16 12:09:07) 
bimere yapılan şikayeti kimin yaptığı söylenmiyor. askeriyede bile bimere bildiriliyor çünkü şikayetler, komutana gidip sizi bu şikayet etmiş deseler ne olur kim bilir..

ayrıca şikayet edilen kişi veya kurum denetleniyor işlem öncesi. şikayetin haklılığı araştırılıyor, gelip pat diye kapatmıyorlar. neden kapatıldığını söylemeleri gerekirdi.
  • jonestown  (25.10.16 12:17:22) 
e-devlet'ten bimer'e geçerek ispatlayabilirsiniz evet. en temizi bu.

yalnız ek bilgi olarak, askeriyede durum farklı, silsileyi takip etmeden bimer'e yazarsanız sıkıntı çıkarabilirler. bizim bölükten birinin canını baya sıktılar bu yüzden. (yani kimin şikayet ettiğini öğrenmişler)
  • infernal majesty  (25.10.16 12:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.