[]

Alice in chains

Grup ismi nasıl bi manaya geliyor? İng çevirisi değil tabi ki.




 
alice in wonderland değil de alice in chains işte zincirlenmiş vs?


  • tepedeki psychedelic adam  (24.10.16 23:03:04) 
Tepedeki+1


Alice harikalar diyarında, carroll, blake, huxley, the doors, jefferson airplane vs.

Bu kültür ve bu kitaba sürekli yapılan göndermeler ve bu kitaba ilham olan şeyler...

Bunlara çok acımasız eleştirilerin getirileceği günü heyecanla bekliyorum. Ginsberglerle, kerouaclerle falan londonların steinbecklerin unutturulduğunu birilerinin çıkıp en yüksek yerlerden bağırdığı günü. Algı ve gerçekliği sorgulamakla 3d sinema yaşamak ve sanat malzemesi olarak bunu kullanmak bambaşka şeyler. Talkin' 'bout my generation, mu g-g-generation... bir şeyin içini boşaltmanın en güzel yolu şekli içeriğin önüne koymak ve olayı enflasyona uğratmaktır bence. Neden bunları zırvaladım, sanırım insan eve dönemeyecek kadar uzağa gittiğini anladığında, evinde kendi pisliğinde boğularak öldüğünde ve onu saf olmayan amaçlarla kutsallaştıran pembe gergin domuzlar artan karlarıyla aranan sessizlikte hayatlarına devam ettiklerinde o insanın insanlığı elinden alınıyor gibi hissediyor ve kızıyorum. Sadece layne staley için demiyorum. Abd bir şekilde kendi insanını protesto etmekten savaşma sevişe geçirmeyi, kültür pompalamayı, konuşma ot iç bak algının kapıları, ye iç uyu unut demeyi başardı. Bizdeki jiletçiler falan... her toplumun kendine has versiyonları mevcut. Neyse in chains zaten, söylemişler işte. Yani bence de güzel bir gönderme ama galiba nedenlerim farklı ve ben bunları buraya not etmek istedim.

Edit: mobil stanley yazmış.
  • godoşu beklerken  (25.10.16 00:04:55 ~ 00:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.