[]

Mobbing mi yaşıyorum ben?

Daha önce duyuru açmış ve kendi kafasına göre mesai saati belirlemeye kalkışan sürtük mağaza müdüründen bahsetmiştim.
Kadın günler geçtikçe bana terslenmeye başladı. Her şeye tamam demiyormuşum, cevap vermiyormuşum bilmem ne. Halbuki kendisi de haksız olduğunu biliyor ve çoğu kez benden bağımsız haksızlığı yüzüne vuruldu. Bunlar olunca da daha çok sinirlendi. Ne söylesem tersliyor, kendisiyle alakası yok benim her işime karışıyor. Mağaza değişikliği olsun anlaşamıyorsak dedim, seni başka mağazaya göndereceğime kovdururum, kimse seninle uğraşamaz dedi geçen gün. Bugün izinliydi, yardımcısına birşey sormak için mağazaya gittim bunun ne işi var burada diyor, birşey soracağım dedim bu kez de en sonunda seni şu mağazaya göndereceğim o zaman buraya yolun düşmeyecek dedi. Bu nereden çıktı ne alaka dedim saçmaladı. Ben işimi düzgün yapıyorum, başlarda birkaç sorun oldu ama tekrar etmedi öğrendim, düzelttim. Şimdiyse kadın beni görünce kendinden geçiyor, ne desem tersliyor, sürekli beni kovmayı ya da başka mağazaya göndereceğini iddia ediyor. Gönderin diyorum kovdururum diyor. Ne yapacağım lan ben?
Bölge sorumlusuyla kanka olmasa bölge sorumlusuyla konuşacağım da tüm ipler kadının elinde. Çok tedirginim, işimi seviyorum ve şu an işsiz kalma ihtimali bile çok kötü benim için.


 
Olm önceki duyuruyu da okudum çok canım sıkıldı yani bu şerefsizlere gelip birşey yapmak istedim resmen. Sana güzel bir iş bulsaydık keşke. Sonrada bu yavşaklara bi mobbing davası açsan bi avukattan yardım istesek Burdan.


  • niceguy  (24.10.16 21:43:56) 
abi kadının sevişmesi lazım, evliyse ya da sevgilisi varsa bile bu böyle. konum ya da anlattığın durumunuz elverir mi bilemiyorum ama yüzüne gözüne kıyafetlerine iltifatlar onu yumuşatır, sen zıtlaştıkça o da dozunu artıracak ki demişsin ipler onun elinde. ya da fırlama bir arkadaşın varsa rica et kadınla hafiften flört etmeye çalışsın. evet bu mobbing veya hayır değil dememiz sana çare olmuycak, çünkü bununla ilgili yasal kayıtlı yöntemlere inanmıyorum ben. ama dediğim muhtemel ve pratik bir çözüm gibi geliyo, senin işsiz kalma haddine geldiyse böyle bir oyun oynamaya değer.


  • dafaisss  (25.10.16 02:28:36 ~ 02:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.