[]

Bu evin planı nasıl sizce? Odalar çok uzun geldi bana?

hizliresim.com




 
Gayet iyi. Duvarların uzun olması daha iyi. Duvar boyunca birçok şey dizilebilir.


  • dissendium  (24.10.16 18:23:30) 
yeni nesil evlerde anlayış mı değişti mi ama benim bildiğim ebeveyn odası evin en sonunda olur. öyle kapının ağzında ebeveyn odası mı olurmuş? hatta diğer odalar da mahrem olmalı. salona gitmek isteyen kişinin, evdeki mahrem olması gereken bütün yatak odalarının önünden geçmesi doğru değil.


  • kibritsuyu  (24.10.16 18:28:20 ~ 18:32:35) 
kibritsuyu +1

çok saçma bir plan olmuş bence.

o tip dar uzun odaları dekore etmek, sığacak eşya bulmak çok zor oluyor bir de.
  • blatta hiberna  (24.10.16 18:37:19) 
Kibritsuyu +1

Kapidan girince yatak odasi olmasi cok sacma olmus.
  • neferkitty  (24.10.16 18:45:04) 
S. odasi nedir?

Iyi degerlendirebilir, uzun ama kucuk degil odalar cok.
  • kuehles blondes  (24.10.16 19:16:22) 
tuvalet çok yanlış yönde kapıyı açan tuvaletteki kişiyi görebiliyor, oysa tam kapı hizasında yada arkasında olmalı ki kapı açılırken fark edilip ses ile uyarılabilsin kişi, mutfakta ters tarafta bana göre.


  • selam  (24.10.16 19:22:49) 
yatak odası gereksiz büyük olmuş. o yatağa oranladığında da belli oluyor zaten, fazla boş alan kalır orada. acediac'ın dediği gibi oradan ve antreden kısılıp fonksiyonel bir balkon eklenmesi çok güzel olur.

salon ile yatak odalarının yeri değiştirilebilir gibi geldi bana. böylelikle salonun da kapısı çıkarılıp geçiş yapılabilir rahatça. (salonda kapı olması beni huylandırıyor, kişisel tercih)
  • knight of cydonia  (24.10.16 20:43:21) 
çok kötü bir plan. eve girer girmez karşıda yatak odaları, yanda banyo.


  • pinkpeony  (24.10.16 20:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.