[]

lambader?

selams

akrobatik masa lambam vardı, bozuldu.
dedim ki yerine lambader alayım, zaten tepedeki ışıktan hoşlanmıyorum, çok amaçlı kullanırım. ama emin olamadım tabii yine.

ikea'nın şöyle ucuz, yavrulu yer lambası var mesela: www.ikea.com.tr

okuma lambası olanı masaya doğru hizalasam nasıl olur? yüksekliğinden emin olamıyorum da. bir de bu model çok mu ucuz/dandik görünüyor sizce?

şunlar da var ama yükseklikleri az gibi geldi bu amaç için:
www.ikea.com.tr
www.ikea.com.tr

bir de fiyatta yukarı çıkarsam şöyle bir şey var:
www.ikea.com.tr

seneye evleneceğim için para biriktiriyorum, 170 liraya çıkmak konusunda emin olamadım o yüzden. ama sonuncusu iyi duruyor, pratik de olur derseniz geleceğe yatırım olarak görüp alabilirim.

 
bende ilk link'teki var. küçüğü yatakta okumak için kullanıyorum. tavana bakanı ise etraf loş olsun istediğimde açıyorum, normal oda ışığını kapatarak. masaya da olur bence, ama onun için belki ayrı bir masa lambası alınabilir. aksi durumda sürekli yatak ile masa arasında taşımak gerekebilir.

fiyatı uygun, çok aman aman bir şey değil, ama öyle pahalı olmasını gerektirecek bir iş de yapmıyor zaten.
  • puc  (24.10.16 15:58:19 ~ 15:58:44) 
ilkinin cikintisi olmayanini kullaniyorum. masanin kosesinde, duvarla masa arasinda. salonun tamamini aydinlatiyor. los seviyorsaniz ideal bence.


  • enaz3kedi  (24.10.16 15:58:28) 
bende not var. daha doğrusu notun yavrusuzu. odada iki tane , mutfakta bir tane var.

mükemmel bir şey. ben bir de direk ışıktan rahatsız oluyorum, o ışığın olduğu kaseye folyo koydum tavana yansıtıyor. bu arada en şık olanı bence o zaten.

şu 8€ burada yahu. hatta 6,79€ muş, yuh:D
www.ikea.com.tr
  • kurnaz  (24.10.16 16:00:27 ~ 16:02:32) 
İlkinden vardi bende. İki sene gecmeden dagildi. Kendisi ile gures tutmus da degilim.


  • thewizardofearthsea  (24.10.16 16:16:13) 
her şey iyiydi ki, @thewizardofearthsea'nin yorumu tekrar soru işaretleri yarattı, ben de bundan korkuyordum.

@kurnaz tabii ki, biz türkiye'de zengin olduğumuz için aynı ürünlere daha fazla para veriyoruz. alternatif olsa tercih edeceğim de, yok işte.
  • gmzo  (24.10.16 16:34:10) 
valla bende işte bu not olandan 8 senedir varlar, hiç bir problem olmadı. abi ne olabilir ki zaten. ayakta duran ışık sonuçta. ilk günkü gibiler.


  • kurnaz  (24.10.16 17:26:31 ~ 17:26:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.