[]

bu pikap çok mu tırt?

yoksa başlangıç için önerir misiniz?

www.dr.com.tr


 
facebook'da plak dostları/vinyl friends adlı kapalı bir grup var. oraya katıl ve sor. çok yetkili, bilgili abiler sorunu cevaplayacaktır.


  • yerden sert orta  (24.10.16 12:42:54) 
bence zaman kaybı. eğer bu konuda uzmanlaşmak istiyorsan audio technica lp120 ile başla.
yok evde durur, arada dinlerim diyorsan bu da olur.

  • cedex  (24.10.16 13:22:28) 
çok tırt değil. başlangıç için uygun bence. hiçbir şeyin başlangıcı için 2000 tl verilir mi? zaten plak toparlayana kadar güzel güzel, kendini eğitir daha iyi bir pikaba geçersin.

www.dr.com.tr

bunu almıştım kız arkadaşıma, çok mu iyi hayır, audiofil miyiz? hayır. tatmin ediyor mu? evet. tavsiye ederim. başlangıç için.
  • bir ileti paylastim  (24.10.16 13:35:17) 
Başlangıç seviyesi için çok pahalı. Dijital olmadığından bunu PHONO çıkışlı bir amfi de alman gerekir. Benim önerim başlangıç için Istanbul'daysan Kadıköy tarafındaki plakçı ya da elektronikçilerdeki 80-90'lardan kalma aletlerden alman olur. En azından iyi bir pazarlık ile max 150-200 TL'ye kapatabilirsin; eğer amfin yoksa arada kalan fark ile de amfi alırsın.

bu arada @bir ileti paylaştım'ın gösterdiği ION da başlangıç için uygun bir alet. en azından amfi masrafın yok. tak-çalıştır. ama ilk gösterdiğin Pioneer her şekilde gereksiz pahalı başlangıç için.
  • polifonik osuruk  (25.10.16 10:56:29 ~ 10:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.