[]

Çeşitli baş ağrıları ?

Kendimi bildim bileli başım ağrır. Son yıllarda daha sıklaştı. Baş agrisi cekmedigim günler istisna oldu.

Sinuzit hep vardi zaten. Üşüdugum zamanlar agri bolgelerine gore sinuzit agrisi oldugunu anlayabiliyorum. Cok ilac kullandim donem donem ama tam olarak gecmedi.

Son birkac aydir tek tarafli agri olayi basladi. Dayanilmayacak kadar siddetli ve tek tarafli agrilar. Aylar once bu sebepten mr falan cektirmistim gorunurde bir sey yok strestendir, bu kadar agri yapacak bir sinuzitin de yok dedi doktor. Migren de degil dedi.

Son birkac gundur de bas agrisi+ hafif mide bulantisi seklinde olmaya basladi. Migren gibi karanligin iyi gelmesi durumu da mevcut. Neyim var acaba benim ? Tekrar doktora gidecegim ama her cesit bas agrisini yasayan biri olarak önceden fikir almak istiyorum.

 
Öncelikle geçmiş olsun.

Ağrının tek bölgede olması, mide bulantısı, ışığa ve kokuya karşı hassasiyet varsa migren denen illettir o. ( kendimden biliyorum )
  • huzunbaz palyaco  (24.10.16 11:14:13) 
Sadece migren olmayabiliyormus.
Sonu kusmayla biten basagrilarim vardı bir dönem. Migren tedavisi oldum, geçmedi. Doktor psikolojik olabilir dedi.
Bu arada alerjik astim oldum.

Bir kaç yıl sonra kbb doktoru muayene ederken burun egriligim oldugunu, burun ici etlerimin çok büyüdüğünü, hatta kemiğe temas ettigini bunun da dayanılmaz baş ağrılarına sebep olabileceğini söyleyince aydınlandım.
Deviasyon ve konka hipertrofisi ameliyatı geçirdim.
Baş ağrılarım bitti.
  • balik kraker  (24.10.16 11:34:12) 
Doktor migren olmadigini soylemisti. O yuzden anlamiyorum sebebini.


  • aquarium  (24.10.16 11:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.